רייבנסווד

סביון224

New member
רייבנסווד

אני קצת חדשה אז אני לא יודעת אם כבר עשו על זה הודעה אבל אני חייבת לשאול..
מה הקטע של הסדרה בת הזאת רייבנסווד, כאילו אני צופה בה והיא יפה אבל זה לא קצת מוזר שעשו מסדרה נורמלית יחסית שהיא רק דרמה ומשהו מציאותי, סידרה של מדע בדיוני עם רוחות רפאים וכל זה... כאילו חוץ מכיילב והאישה ההזויה ההיא שעזרה לאליסון אין בינהם ממש קשר, זה לא קשור לבנות או ל A ואני בספק אם אחרי שהסדרה תסתיים וכיילב יחזור (אם הוא יחזור) לסדרה המקורית זה ישנה משהו כאילו אפשר להגיד שהוא באיזה חופשה ארוכה והוא נפרד סתם ככה מהאנה וזה ישאר אותו דבר כמו עכשיו כשהוא ברייבנסווד לא?

נראה לי הגיוני לפתוח על זה דיון בכל זאת זו סדרה בת של שקרניות קטנות ויפות.. אבל אל תשכחו לשים ספויילר למקרה שיש בנות שלא ראות את סדרה בת ומתכוונות לראות או משהו.

בנוסף אם יש פורום לסדרה לבד ואני לא מודעת אז תגידו.

such an angel

New member
הייי

אני לא חושבת שיש פורום לסדרה עצמה
כי מי שלא רואה שקרניות קטנות לא יודע על קיום הסדרה
האמת היא שלא התחלתי לראות את הסדרה בכלל משום מה לא מצאתי עניין, את ממליצה ?

ואם יש כאן קהל רחב שרוצה לראות את הסדרה/כבר רואה
נדאג לפתח שרשורים שבועיים קבועים !

סביון224

New member
ממליצה אבל...

אל תצפי בה בלילה או בחושך כי זה קצת מפחיד/מבהיל...
וגם נחמד להבין מה קורה שם כאילו בלי הסדרה החדשה זה מרגיש שיש מיידע חסר בשקרניות ובכל מה שקורה עם האנה כיילב

daimond1

New member
התחלתי לראות כי שקרניות

היו בפגרה.
סידרה נחמדה, מזכירה יותר סדרת מדע בדיוני.
אין כל כך קשר בין העלילות.

סביון224

New member
נראה כאילו אין כל קשר בין העלילות

כאילו הסדרה נחמדה והכל אבל זה לא מוזר שסדרת מדע בדיוני צמחה מסדרה נורמלית לגמרי עם הסברים מציאותיים?

סליחה, כן?

אבל אין שום דבר נורמלי בשקרניות. הסדרה גובלת במדע בדיוני. העלילות ברובם מופרכות ולא הגיוניות, וכל קשר בין המציאות לסדרה מופרך לחלוטין. אבל היא מהנה (ברובה) ואני סקרנית לגבי הסוף, אז אני נשארת

סביון224

New member
זה מיציאותי יחסית

כאילו, בשקרניות קטנות יש הסבר הגיוני איזה מטורף פסיכי רודף אחריה ורייבנסווד אין הסברים יש רוחות רפאים וכל מימני דברים שהם מדע בידיוני לגמרי.

למעלה