רייבן לעזוב ;O;

RaVeN IYI

New member
רייבן לעזוב ;O;

:O~! לא את הפורום, אנשים, תחזרו לשבת. בוחעחע X3 אפל כן, רייבן לעזוב. XX;; מחר רייבן לצאת לטיול שנתי, דבר שאומר שאתם לא לדבר איתה למשך שלושה ימים. ארוכים בהחלט. שהיא לבלות עם חן ;O; כמה נורא P: בוחעחע ובכל מקרה.. רייבן הולכת לעשות ג'ילבון >.> ובניאס >.> ואיזה עוד מקום ;; אבלאבל ~טאדאם!!~ רייבן הולכת להישאר באכסניה מהיום השני ולדפוק למורה שלה את הטיול כי היא כזו שרמוטה D: אפלאפל ~טאדאם!! שוב P:~ רייבן לא להישאר לבד P: כי מי שנשאר איתה להיות.. ~טאדאם!!~ חן P: וואלה כיף לי 3: שלושה ימים שלמים עם חנצ'אן, אחרי שלא בילינו יחד כמעט
~סופרת באצבעות~
אני חושבת שחודש, וכן, כנראה באמת יש לי 30 אצבעות בכל יד P: ניא~ ועדיין, רייבן להיות עצובה, למרות שהיא הולכת להיות עם חנצ'אן שלושה ימים שלמים דסו~ P: כיכי נורא כיף לרייבן P: כיכי רייבן וחנצ'אן ביחד זה שליטע 3: רייבל להיות צריכה לקחת מצלמת וידאו ולצלם לכם קטעים P: הבעיה היחידה היא.. ==;; שרייבן להרוס דברים. לפני שנתיים רייבן וחנצ'אן עברו נהר ורייבן להטביע ~בטעות~ את מצלמה של חנצ'אן P: בוחעחע ^^;; אזאז >.> סביר להניח שאפחד לא לתת לרייבן מצלמת וידאו XX;; אפלאפל ~טאדאם!!~ P: אבא של רייבן אמר שהוא לתת לה מצלמה רגילה !! >.> הוא לא מוכן לתת לי את הדיגיטלית כי רייבן בהמה שהורסת ומטביעה מצלמות P: עכשיו תעשו חשבון עם עצמכם.. P: מי שרצה לבוא איתי לטיול ביחד צריך להחביא את המצלמה, כל מכשיר חשמלי אחר, או את עצמו, משום שרייבן.. ~טאדאם!!~ מפגע סביבתי P: ;O; וזה טיול שנתי ראשון שלי בלי ליסה !! כמה עצוב ~סניףסניף~ P: אפלאפל יהיה לי ולחנצ'אן חדר משלנו !!!!!!!!!!!!! ~יאאאאאאאאיP:~ דסו~ אזאז.. רייבן, בלב כבד~מישהו אמר מלך האריות?~ ~או אולי סתם אווז >.>~ נפרדת מכם P: אנוכי מעוט עצובה.. או שלא XD אפלאפל אני להתגעגע ;O; כמעט לכולכם X3 P: בעצם.. אני בטוחה שכולכם להתגעגע אליי, כי רייבן זה סגידע P: נכוע אור צ'אן? 3: נכוע מושע? P: נכוע אתי? X3 וכל השאר XD >.> וואו הפכתי להיות קיפע ~מצביעה וצוחקת~ כי היא להיות מותק P: אזאז, אנשים.. ;; תתקשרו אליי ואל תניחו לי לישון, כיכי.. כיכי.. ;O; רייבן צריכה לצבוע אנשים במשחת שיניים X3 חעעעעעעעע רק עכשיו רייבן להבין !! :O~! טיול שנתי !!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת טיולים !!!!!!!!!!!!! אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טיול שנתי !!!!!!!!!!!!! וואההההההההההההההההההההה !!!!!!!!! ~מתחרפנת אחתאחת? :O~!~ >.> עוד מעט אתי ואור צ'אן לבוא ולהזריק לי חומר הרגעה.. P: אפל באמת.. רייבן ללכת לטיול שנתי עם מוסיקה יפנית והרבה הרבה הומור עצמי~מצברוח~מחברות~עפרונות~חודים~ויאוי
ורייבן לכתוב פיקים לאנשים, בלילה, כשחנצ'אן לנחור ולעשות לרייבן כאב ראש ~;O;~ ורייבן לצייר פאנארטים לאנשים, בלילה, אחרי שרייבן לכתוב פיקים לאנשים, מוקדם יותר בלילה, אחרי שחנצ'אן לנחור ולעשות לרייבן כאב ראש ~;O;~ ורייבן הולכת להתגעגע לכולכם, והיא לצפות לשרשור תמונות ענק של ~ברוכה השבה, רייבן~ P: כיכי אתם להיות כל כך שמחים שרייבן לחזור, כי אתם להתגעגע אליה כל כך P: ולכן.. אתם לפתוח לה שרשור ברוכה השבה 3: בארור? >O<~! P: אני שמחה שהבהרנו נקודה קטנה זו. ועכשיו 3: רייבן צריכה לסיים פה כי היא להצטרך לסדר חדר לכבוד אתי ואור צ'אן 3: אזאז.. ג'ה ניא~ 3: ותתגעגעו אליי ;O; אחרת לא תקבלו שוקולד P: או משחת שיניים 3: או גמבע דסו~ X3 ניא~ 3:

Jifannit

New member
אני גאה בעצמי שקראתי עד הסוף.

XDDDDDDD *מחיצע וזה~* תהני אהובע שלי ^_____^ נתגעגע ;O; הדבקת אותי לסמיילי הזה. ~.~ זבלנית מתוקע שלי! X3 קיסע?;; חיבוקי!~

karyn

New member
קארין לרצות שרייבין להנות ../images/Emo140.gif

קארין לאהוב לדבר גוף 3 XDDDDDDDDDDDDDDDD סתם סתם קארין לאחל לך טיול כיפי

SasuNaru

New member
רייבן!! ;O;

כתבת הרבה O.ם אני להתגעגע!!!!! ;; *בכי* *ממחטות נזלת* *ג'ימי מאבד חצי מהכרטיסיות שלו* תנסי להנות~ D: כי כי תמיד אפשר למצוא בישים בכל מקום 3: ולדחוף להם מקל לתחת!!! D<

MrsGreen

New member
אה אה תהני ><../images/Emo122.gif

רייבן לכתוב מצחיק ומיטעל שליטע שהצליחה לקרוא הכול

yuval chan

New member
תיהני!!!!!! מאוד!!!!!!!!!! ואין לך

פלאפון עם אינטרנט? עם לא אז חבל.... או שאת יכולה לישלוח אסמסים מצחיקים לחברים וחברות שלך ^^

;; ../images/Emo11.gif

מררי למורתך השרמוטה את החיים! אני תמיד מוכנה להבריז מבצפר כדי לעזור לך.

Envious

New member
תארזי במקום לכתוב כל כך הרבה O=

..<< נתגעגע ;; תהני רייבע D:

JeeChan

New member
את את את *חיבוק פרידה*

את לשמוע דיסק שירים שצרבת מאור צ'אן :] ולהנות :] אוקי D:

למעלה