רייבן לעזוב ;O;
:O~! לא את הפורום, אנשים, תחזרו לשבת. בוחעחע X3 אפל כן, רייבן לעזוב. XX;; מחר רייבן לצאת לטיול שנתי, דבר שאומר שאתם לא לדבר איתה למשך שלושה ימים. ארוכים בהחלט. שהיא לבלות עם חן ;O; כמה נורא P: בוחעחע ובכל מקרה.. רייבן הולכת לעשות ג'ילבון >.> ובניאס >.> ואיזה עוד מקום ;; אבלאבל ~טאדאם!!~ רייבן הולכת להישאר באכסניה מהיום השני ולדפוק למורה שלה את הטיול כי היא כזו שרמוטה D: אפלאפל ~טאדאם!! שוב P:~ רייבן לא להישאר לבד P: כי מי שנשאר איתה להיות.. ~טאדאם!!~ חן P: וואלה כיף לי 3: שלושה ימים שלמים עם חנצ'אן, אחרי שלא בילינו יחד כמעט
~סופרת באצבעות~
אני חושבת שחודש, וכן, כנראה באמת יש לי 30 אצבעות בכל יד P: ניא~ ועדיין, רייבן להיות עצובה, למרות שהיא הולכת להיות עם חנצ'אן שלושה ימים שלמים דסו~ P: כיכי נורא כיף לרייבן P: כיכי רייבן וחנצ'אן ביחד זה שליטע 3: רייבל להיות צריכה לקחת מצלמת וידאו ולצלם לכם קטעים P: הבעיה היחידה היא.. ==;; שרייבן להרוס דברים. לפני שנתיים רייבן וחנצ'אן עברו נהר ורייבן להטביע ~בטעות~ את מצלמה של חנצ'אן P: בוחעחע ^^;; אזאז >.> סביר להניח שאפחד לא לתת לרייבן מצלמת וידאו XX;; אפלאפל ~טאדאם!!~ P: אבא של רייבן אמר שהוא לתת לה מצלמה רגילה !! >.> הוא לא מוכן לתת לי את הדיגיטלית כי רייבן בהמה שהורסת ומטביעה מצלמות P: עכשיו תעשו חשבון עם עצמכם.. P: מי שרצה לבוא איתי לטיול ביחד צריך להחביא את המצלמה, כל מכשיר חשמלי אחר, או את עצמו, משום שרייבן.. ~טאדאם!!~ מפגע סביבתי P: ;O; וזה טיול שנתי ראשון שלי בלי ליסה !! כמה עצוב ~סניףסניף~ P: אפלאפל יהיה לי ולחנצ'אן חדר משלנו !!!!!!!!!!!!! ~יאאאאאאאאיP:~ דסו~ אזאז.. רייבן, בלב כבד~מישהו אמר מלך האריות?~ ~או אולי סתם אווז >.>~ נפרדת מכם P: אנוכי מעוט עצובה.. או שלא XD אפלאפל אני להתגעגע ;O; כמעט לכולכם X3 P: בעצם.. אני בטוחה שכולכם להתגעגע אליי, כי רייבן זה סגידע P: נכוע אור צ'אן? 3: נכוע מושע? P: נכוע אתי? X3 וכל השאר XD >.> וואו הפכתי להיות קיפע ~מצביעה וצוחקת~ כי היא להיות מותק P: אזאז, אנשים.. ;; תתקשרו אליי ואל תניחו לי לישון, כיכי.. כיכי.. ;O; רייבן צריכה לצבוע אנשים במשחת שיניים X3 חעעעעעעעע רק עכשיו רייבן להבין !! :O~! טיול שנתי !!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת טיולים !!!!!!!!!!!!! אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טיול שנתי !!!!!!!!!!!!! וואההההההההההההההההההההה !!!!!!!!! ~מתחרפנת אחתאחת? :O~!~ >.> עוד מעט אתי ואור צ'אן לבוא ולהזריק לי חומר הרגעה.. P: אפל באמת.. רייבן ללכת לטיול שנתי עם מוסיקה יפנית והרבה הרבה הומור עצמי~מצברוח~מחברות~עפרונות~חודים~ויאוי
ורייבן לכתוב פיקים לאנשים, בלילה, כשחנצ'אן לנחור ולעשות לרייבן כאב ראש ~;O;~ ורייבן לצייר פאנארטים לאנשים, בלילה, אחרי שרייבן לכתוב פיקים לאנשים, מוקדם יותר בלילה, אחרי שחנצ'אן לנחור ולעשות לרייבן כאב ראש ~;O;~ ורייבן הולכת להתגעגע לכולכם, והיא לצפות לשרשור תמונות ענק של ~ברוכה השבה, רייבן~ P: כיכי אתם להיות כל כך שמחים שרייבן לחזור, כי אתם להתגעגע אליה כל כך P: ולכן.. אתם לפתוח לה שרשור ברוכה השבה 3: בארור? >O<~! P: אני שמחה שהבהרנו נקודה קטנה זו. ועכשיו 3: רייבן צריכה לסיים פה כי היא להצטרך לסדר חדר לכבוד אתי ואור צ'אן 3: אזאז.. ג'ה ניא~ 3: ותתגעגעו אליי ;O; אחרת לא תקבלו שוקולד P: או משחת שיניים 3: או גמבע דסו~ X3 ניא~ 3:
:O~! לא את הפורום, אנשים, תחזרו לשבת. בוחעחע X3 אפל כן, רייבן לעזוב. XX;; מחר רייבן לצאת לטיול שנתי, דבר שאומר שאתם לא לדבר איתה למשך שלושה ימים. ארוכים בהחלט. שהיא לבלות עם חן ;O; כמה נורא P: בוחעחע ובכל מקרה.. רייבן הולכת לעשות ג'ילבון >.> ובניאס >.> ואיזה עוד מקום ;; אבלאבל ~טאדאם!!~ רייבן הולכת להישאר באכסניה מהיום השני ולדפוק למורה שלה את הטיול כי היא כזו שרמוטה D: אפלאפל ~טאדאם!! שוב P:~ רייבן לא להישאר לבד P: כי מי שנשאר איתה להיות.. ~טאדאם!!~ חן P: וואלה כיף לי 3: שלושה ימים שלמים עם חנצ'אן, אחרי שלא בילינו יחד כמעט