ריטלין

MORRLI111

New member
ריטלין

מתי לתת ריטלין באיזה גיל והאם כדי לתת ריטלין כדי לעבור לגן משולב מגן מיוחד לילדה בת 4 חכמה מאוד שלא מסוגלת לשבת במפגש ווקבוצות קטנות עקב הפרעת קשב

למיטב ידיעתי הריטלין ניתן בדרך כלל

מגיל 6 אך כמובן שיש יוצאים מהכלל ,אולם בכל מקרה עליך להתייעץ עם נוירולוג ילדים. לגבי השימוש בריטלין - הרי שיש לו תופעות לוואי שיש לחשוב עליהן לפני השימוש. האם ניסיתם שיטות טיפול אלטרנטיביות ,כמו אלבוים וכו' .

MORRLI111

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo51.gif

תודה רבה לכל העונים עזרתם מאוד עם כל העיצות

hagite2

New member
פורום אחר

אני ממליצה לך להכנס לרשימה הכללית של כל הפורומים של "תפוז" ולמצוא פורום שעוסק בנושא, בטוח יש, ושם תוכלי לקבל תשובה מאנשים מנוסים ואולי אפילו בעלי מקצוע... בהצלחה רבה.

kovkov

New member
רטלין

אני התחלתי לתת לבן שלי רטלין בגיל 4.5 ומאז הוא רק משתפר ומצליח יותר ויותר. הגנים המשולבים במודיעין מצוינים וכדאי לך לישקול למרות שמאוד קשה להתקבל אליהם (אנחנו לא הצלחנו). אבל תיפני לנוירולוג שיבדוק את הילדה בהתחלה מתחילים עם מינון מאוד נמוך ובמידה ומגיבים לתרופה טוב מעלים את המינון אחרי תקופת הסתגלות. אנחנו העלנו אחרי חצי שנה. ואל תקשיבי לכל הנשמות הטהורות שאומרות שהרטלין מזיק וכדאי לפנות לשיטות אחרות. לא היה ולא ניברא לצערנו ההורים לילדי קשב וריכוז הדבר היחיד שעוזר באמת הוא רטלין והשאר הם רק אמצעים להוצא מהורים תמימים כסף והרי אנחנו נעשה הכל בשביל הילדים שלנו. אני יודעת שאני עושה טוב לילד שלי כשאני נותנת לו רטלין ושלא יספרו לך מי שאין לו ילד עם קשב וריכוז שאנחנו לא רוצים להתמודד ושאנחנו מסממים אותם הרי מי כמונו יודע אם הבן שלי משתפר ומצליח עם הרטלין אז אף נשמה טהורה לא תשכנע אותי אחרת. בהצלחה

MORRLI111

New member
תגובה לKOVEOV../images/Emo51.gif

לKOVKOVשלום תודה רבה על התגובה עזרת לי מאוד כי אנחנו מתלבטים מאוד למעבר מגן מיוחד למשולב רק רציתי לדעת איזה נורולוג הייתם אם אפשר והאים הילד בגן משולב או רגיל וכו

למעלה