ריטלין LA

חגית35

New member
ריטלין LA

אם שמים ריטלין LA בתוך סירופ והילד לועס את הגרגרים תוך כדי בליעה זה בסדר?

spidergirl

New member
לא

כי אז השחרור המושהה של הגרגרים נהרס. את יכולה לשרשר לד"ר מנור, אולי היא תענה שוב הערב.

zivadina

New member
גם אני במפלגת ה"לא"

לפי הקריאה והדיון של "חיוך" ושלי בנושא, הבנו שמחצית מן הכדורים הם ללא ציפוי, ומחציתם עם ציפוי. אם לועסים, זה הורס את הציפוי, ואז הילד יקבל את כל המנה בבת אחת כ"ריטולין רגיל".

חגית35

New member
אני לא מאמינה שלא נאמר לי

עם כל הידע שלי חשבתי שזו פורמולה מיוחדת לשים על אוכל כך נאמר לי מפורשות בכל מזון או נוזל אבל לא לא חשבתי על הלעיסה ולא נאמר לי דבר! בני לא סובל גושים ולדעתי לעס את חלקם ולכן הגיב קשה פעם כן ופעם לא כי כנראה כל פעם לעס חלק מסויים לך תדע מה וכמה... לכן אני לא יודעת להבין את השפעת הכדור הזה עליו אולי בגלל זה היו לו התקפות זעם ולא הבנתי למה

pita21

New member
לפי העלון לצרכן של נוברטיס

אין ללעוס או לכתוש את הגרגרים.

חגית ..לדעתי אסור ללעוס את

הגרגירים , אני נותנת לבן שלי בתוך הקצפת של המילקי ואז הוא בולע ..גם לא עדיין קשה מאוד כל הקטע של הבליעה. עד כמה שידוע לי , לרטלין LA אין תופעות לוואי לכן ההתפקי זעם סבור להניח שקרו בגלל הלעיסה . שבוע טוב וחג שמח ענת

Elizab3th

New member
גם אני התחלתי לתת לבן שלי LA ואני

מפזרת לו את הכדוריות על מעט גמד קר בכף, יום לפני שנתתי לו את הכדור החדש שוחחתי איתו ארוכות והסברתי לו למה החלפתי לו את הכדור (בגלל כאבי בטן מהריטלין הרגיל) ואמרתי לו שהכדור החדש גדול יותר מהכדור הקודם ואני יודעת שהוא לא יצליח לבלוע אותו, לכן הרופא אמר לפתוח את הכדור, לפזר את הכדוריות על איזשהו מזון קר ופשוט לבלוע מיד, הסברתי לו שאם הוא ילעס את הכדוריות התרופה תתפרק מיד ותהיה מאד חזקה ותגרום לו לכאבי בטן, הוא כל כך נזהר שהוא מיד בולע את הכל מבלי ללעוס גרגר אחד, אבל שימי לב שיש לשים מעט מזון קר, לא הרבה, אחרת קשה להם לבלוע כמות גדולה, תכיני לידך כוס מים קרים, שהתרופה תרד טוב בגרון.

למעלה