ריטלין L.A

עלמה5

New member
ריטלין L.A

שלום לכולם אני מבקשת מידע על ריטלין L.A בני בן 10 ועד היום טופל בריטלין S.R והאם יש משמעות למשקל בני דרך אגב שוקל 34 ק"ג. האם יש סבסוד דרך קופת חולים לאומית? ממתינה בסבלנות להארות הפורום הנהדר הזה

ריטלין LA

הבן שלי בן 12 ושוקל 33 קילו מקבל ריטלין LA 30 מ"ג . מה שטוב בכדור הזה שניתן לפתוח את הקפסולה ולהעביר את הגרגירים למעדן , כי הוא לא יודע לבלוע כדור שלם עדיין. הוא שותה בשעה 7:00 בבוקר ויש לו השפעה עד 17:00 אין לו תופעות לוואי , הוא ואנחנו מרוצים מה גם שהוא אוכל בזמן השפעת הכדור וזה מעולה . לגבי קופת חולים לאומית אין לי מושג אנחנו במכבי משלמים 136 ש"ח לחפיסה של 30 כדורים בהצלחה.

בלאומית רק ה-30LA בהנחה

אנחנו מרוצים ממנו מאוד. אין איתו את תופעת ה'כבדות' הנלוות לSR. גם פחות בעיות של העדר תאבון ברוכה הבאה

kotler1580

New member
מחירים

לפי הטבלה שפורסמה בעבר המחירים לחברי לאומית זה 150 ש"ח דהיינו אין כל סיפסוד

anatdav

Well-known member
בכללית בכלל לא מסבסדים, וקופסא

של 30 כדורים עולה לי 180 ש"ח בבית מרקחת פרטי, אבל הכדורים מעולים ושווים כל שקל שמוציאים עליהם

מעניין....

אני קניתי השבוע ב- שימו לב - 230 ש"ח. כיצד מסבירים את ההבדל במחירים (גם 30 מ"ג). מישהו כבר פנה לקופה בנושא המימון?

anatdav

Well-known member
ערב טוב, אני קונה את ה-LA20 ב-

180 ש"ח בבית מרקחת פרטי ביפו

spidergirl

New member
אתם יודעים שמחיר ה- LA

עולה כל הזמן? לפני תשעה חודשים קופסא של LA20 עלתה 150 ש"ח. לעומת זאת, מחיר הקונצרטה נשאר יציב כבר יותר משנה.

סיבסוד

מישהו ניסה בקופות החולים לברר בעניין הסיבסוד דרך המושלמים למיניהם? והאם יש הסבר לעליית המחירים?

anatdav

Well-known member
בכללית אומרים שכיון שהכדור חדש

עדיין לא מסובסד, ובאמת קופסא קודמת קניתי ב-160 ש"ח מאותו בית מרקחת, כנראה שאין פיקוח על המחירים וחבל. אולי צריך באמת לארגן איזשהי פעולה, כדי שכל הקופות יסבסדו ולא רק מי שיש לו מושלם (למרות שבכללית גם עם מושלם אין הנחה)

זה בדיוק העניין

להכניס את התרופה לסל נראה לי עוד רחוק אבל לפחות שיסבסדו דרך המושלם. מעונינת ליצור קשר ולנסות ליצור חלץ מתון אך רצוף? יש עוד מעוניינים?

את יודעת איך יוצרים קשר אישי כאן?

סליחה שנעלמתי אבל היתה לי בעיה עם האינטרנט.

kotler1580

New member
מחיר ריטאלין la

לפי הטבלה שיש לה לינק בפורום מחיר ריטאלין la הוא 180 ש"ח והנה היום פעם ראשונה שקניתי זאת לקחו לי בבית מרקחת פרטי 234.9 ש"ח אני מדבר על הכדור של 30 מ"ג יש אפשרות לקנות זאת יותר בזול אנחנו בכללית מושלם המשך יום טוב לכולם

נכון!

גם אני קניתי בשבוע עבר (יש הודעה למעלה) ועלה לי 230 ש"ח. כיום המושלם אינו מסבסד וזה בדיוק הזמן להתחיל לפעול (שוב למעלה ההתכתבות שלנו! לילה טוב

למעלה