שלום לכולם אני מבקשת מידע על ריטלין L.A בני בן 10 ועד היום טופל בריטלין S.R והאם יש משמעות למשקל בני דרך אגב שוקל 34 ק"ג. האם יש סבסוד דרך קופת חולים לאומית? ממתינה בסבלנות להארות הפורום הנהדר הזה
הבן שלי בן 12 ושוקל 33 קילו מקבל ריטלין LA 30 מ"ג . מה שטוב בכדור הזה שניתן לפתוח את הקפסולה ולהעביר את הגרגירים למעדן , כי הוא לא יודע לבלוע כדור שלם עדיין. הוא שותה בשעה 7:00 בבוקר ויש לו השפעה עד 17:00 אין לו תופעות לוואי , הוא ואנחנו מרוצים מה גם שהוא אוכל בזמן השפעת הכדור וזה מעולה . לגבי קופת חולים לאומית אין לי מושג אנחנו במכבי משלמים 136 ש"ח לחפיסה של 30 כדורים בהצלחה.
עדיין לא מסובסד, ובאמת קופסא קודמת קניתי ב-160 ש"ח מאותו בית מרקחת, כנראה שאין פיקוח על המחירים וחבל. אולי צריך באמת לארגן איזשהי פעולה, כדי שכל הקופות יסבסדו ולא רק מי שיש לו מושלם (למרות שבכללית גם עם מושלם אין הנחה)
לפי הטבלה שיש לה לינק בפורום מחיר ריטאלין la הוא 180 ש"ח והנה היום פעם ראשונה שקניתי זאת לקחו לי בבית מרקחת פרטי 234.9 ש"ח אני מדבר על הכדור של 30 מ"ג יש אפשרות לקנות זאת יותר בזול אנחנו בכללית מושלם המשך יום טוב לכולם