ריטלין לפני אוכל משפיע טוב אך לזמן קצר

danieleinad

New member
ריטלין לפני אוכל משפיע טוב אך לזמן קצר

בעקבות ייעוץ שקיבלתי בפורום עקב השפעה לא סדירה של ריטלין רגיל(שוב תודה), עשיתי מעקב וגיליתי כי הכדור(20 מ"ג) משפיע עליי בצורה הכי טובה על בטן ריקה(באופן יחסי כלומר יותר ריקה מאשר מלאה) ובמיוחד כשאני אוכל מס' דקות לאחר מכן(פחמימות, לחם למשל). הבעיה היא שכשזה קורה הכדור משפיע שעה וחצי(לא מגיע לשעתיים) ואז אני מרגיש ירידה מהירה מדי בהשפעה כך שלא עוברות 3 שעות וההשפעה נעלמת לגמרי. הצד החיובי הוא שתופעות הלוואי פוחתות(חוץ מחוסר תיאבון). יכול להיות שזה יסתדר אם אני אגדיל את המינון או אקח לאחר שעתיים כדור נוסף(מצד שני אני לא בדיוק בקטע של לאכול כל שעתיים:) )? מה האופציות במצב כזה? תודה רבה!

zivadina

New member
האם אתה נוטל ריטלין בפיקוח רופא?

לא ברור איזה כדור אתה לוקח ומה משקלך.
שעה וחצי השפעה זה קצר בכל פרמטר.
כמו כן, לא הבנתי אם אתה במעקב רופא או שאתה קונה תרופות בלי מרשם.

danieleinad

New member
אכן במעקב קבוע אצל רופא. ריטלין רגיל 20 מ"ג, משקל 75.

היום הרבה אנשים מגיעים לרופא לקחת מרשם, כך שהרופא די רגיל לזה והמעקב איננו יותר מדי צמוד. לאחרונה הוא הציע לי LA, אבל מכיוון שאני באמצע לימודים ואין לי כל כך זמן נכון לעכשיו לניסוי וטעייה אמרתי לו שאני אנסה להשיג מאחד החברים ע"מ לקבל כיוון פחות או יותר.
למען הדיוק, התכוונתי שההשפעה האופטימלית שלו היא לשעה וחצי(כלומר החשק ללמוד וחוסר ההתעייפות מריכוז ממושך כולל קצת דפיקות לב), לאחר מכן הוא עדיין משפיע אבל כאמור ההשפעה לא פרופרציונלית.

zivadina

New member
כדי לצאת מן הלופ אין מנוס מפיקוח של רופא מומחה להפרעת קשב

danieleinad

New member
רופא מומחה משמע שאני צריך להזמין תור למרפאת מומחים?

כלומר נוירולוג? כי אין בדיוק קטגוריה של התמחות בהפרעות קשב וריכוז בדף של הרופאים באתר של קופ"ח

zivadina

New member
ב'כללית' ממליצים למבוגרים על פסיכיאטרים מומחים להפרעת קשב

חגי שור

New member
ריטלין לפני אוכל

מזון עשוי להשפיע על ספיגת הכדור.
לך לרופא שיתאים לך כדור ארוך טווח כמו LA או קונצרטה.
אתה צריך רופא שמבין בקשב וריכוז.
&nbsp

למעלה