ריטלין ומחלה

ריטלין ומחלה

האם אפשר לקחת ריטלין כשחולים? החום ירד אבל עדיין יש חולשה נוראית...

דליה.ד

New member
בשביל מה?

אלא אם כן יש לך בעיות התנהגות חמורות...אין צורך לקחת אלא אם כן עלייך ללמוד או להתרכז זמן ארוך. שכבי במיטה וקחי לך את הזמן להחלים!

zivadina

New member
ריטלין בשילוב עם תרופות בזמן מחלה

את מוזמנת לקרוא כאן את תגובתה של ד"ר מנור לשילוב ריטלין עם תרופות בזמנן מחלה. כאן היה מדובר על הצטננות: בעיקרון את כל התרופות כמעט ניתן לשלב עם ריטלין דווקא משום שהוא תרופה נקייה יחסית עם מעט מאד תופעות לוואי. אם מדובר במתן סטרואידים דרך הפה (כלומר ככדור ולא כאינהלציה) יש לשים לב מאד לתופעות הלוואי, ואולי אפילו להימנע מהריטלין למספר ימים, היות והסטרואידים עלולים להעלות לחץ דם, להכניס לאי שקט משמעותי וכדומה, והתוספת של הריטלין עלולה להיות מיותרת. פרט לכך אין שום בעיה. בברכה (ושיהיה בריא), ד"ר איריס מנור. ילדה זהב, מאחלת לך הצלחה רבה בבחינה, ומצפה לדווחים שלך.

aabr

New member
הריטלין

הילדה שלי לקחה ריטלין והחליטה שיום אחד היא כבר לא רוצה לקחת שוב היא הפסיקה. המורה שלה מספרת לי השילדה נעשתה אלימה והיא לא מוציאה אפילו מחברות וספרים ולא כותבת כלום בכיתה ומפריעה. כששאלתי את נילדה היא פשוט עונה שכולם נגדה וכולם מתחילים איתה וצוחקת לי בעינים. השאלה שלי עכשיו האם בשביל לקחת שוב ריטלין אני צריכה לקחת את הילדה שוב לנארולוגית ילדים? אשמח לקבל תשובה עדה.

למעלה