ריטלין אחר הצהרים

zivit9

New member
ריטלין אחר הצהרים

שלום לכולם, לפני כשבוע כתבתי לכם על הייאוש של ישיבה ארוכה ומייגעת על שיעורי הבית של בני. לאחר שבוע של דמעות (פשוט לא יכולתי עם הלחץ הנפשי שנוצר), נשברתי, והחלטתי לתגבר עם חצי כדור ריטלין 10 מ"ג , לאחר ארוחת הצהריים -ערב. והתוצאות- שאני מאוכזבת מעצמי- איך יכולתי לעשות זאת לבן שלי??? הילד סיים שיעורי בית בתוך דקות (5 דקות), ביקש שאלמד אותו את לוח הכפל (לימדתי אותו את 4 השורות הקלות), למד לרשום את כל ימות השבוע (לבקשתו!!!) וקרא ספרון!!! וכל זה בשעה וחצי של ישיבה בסמוך למכתביה בחדרו. אז לכל אותם הורים , שחושבים כמוני שאולי עדיף לחסוך את הכדור הנוסף אחה"צ- עשו טובה לילד שלכם (ולעצמכם), ותנו לו את הכדור, ובכך תמנעו סבל מיותר של כולכם. בהצלחה לכולם.

05 מיכל

New member
ותרוויחו הזדמנות להפגיז במחמאות!

אני שמחה מאוד בשבילך ובשביל הילד! אל תשכחי: הרטלין רק מאפשר לו לעשות את כל זה. המוטיבציה היא שלו נטו! אל תשכחי להביע הערכה על כך, וכך תאפשרי לו להרוויח גם בתחום הדימוי העצמי.

tairp

New member
שלום לך

אני לא נותנת לבן שלי ריטלין בצהריים כי אני נותנת לו ריטלין 20 sr עד שאני אלך לרופה ויגיד לי מה לתת לא כי בפעם האחרונה שהייתי זה היה הריטלן 10שקיבלתי מרשםממנו וזה נורה מבעס אותי מהנרולוג בפעם הרישונה עד שהגעתי אליו הייתי צריכה הרבה אומץ נורא פחדתי איך שהוא הגעתי וכימט שלו בדק אותא שלח אותי לבדיקה של ניצן ונתן לי מכתב למורה שתכתוב אך הוא בשעורים את בטח מכירה את השאלון הזה זה היה מה טרטור עים הייתי יודעת הייתי עושה את הבדיקה של ניצן ואחר כך הולכת אליו ובפעם השניההוא ביקש את הדף של המורה עשה לא תרגיל עים הידיים על השולחןמשקל וגובה ופעם השלישיתרק את הדף של המורה ואני היית מה זה בלחץ בקשר לריטלן ועל התופעןת והיה לי הרבה שאלות והרגשתי שאני צירכה מהר לדבר שאני לא השכך אני מציעה להורים שהם הולכים לנירולוג לרשום בדף את השאלות ואפילו שיש אנשים ביוץ להיות רגועים אז רציתי להגיד לך חבל שלא ידעתי את מה שאת כתבת עכשיןלפני שנתיים כי הייתי מה זה במלחמות עים הבן על השעורים

למעלה