ריטה..

michalllli

New member
ריטה..

ריטה בעונה הקודמת הייתה בת 16,לא? והעונה השניה מתרחשת חצי שנה לאחר סיום העונה הראשונה, אז איך זה שהיא כבר מתגייסת לצבא? הרי היא אמורה להיות בת 16.5-17

yaniv1216

New member
ככה.

היא היתה כמעט בגיל 17. אז היא אמרה 16 אולי כדי להרתיע את אבי. ובסוף העונה היה לה יומולדת.. ועכשיו היא כבר בת 17 + תשובה מספקת?

mary17

New member
אין ממש משמעות לזמן בטלנובלות...

שיקולים תסריטאים... הם רצו להכניס את הסיפור של ריטה והצבא אבל מה? הם יחכו עוד חצי עונה כדי שזה יראה יותר אמין? (למרות שזה יכל להיות הגיוני, כי יש לי חברות שכבר בגיל 16 וחצי קיבלו זימונים לצו ראשון...) ואפילו בטב"ע רננה צחקה על זה שתקופה של חודש עברה בארבעה פרקים... "רננה: איך זה שאנחנו טסים היום? בקושי עברו 4 ימים מאז שאמרת שאנחנו טסים עוד שבועיים..? רמי: אההה... את יודעת... יש פקקים, אז צריך להספיק להגיע מוקדם. אני גם צריך להספיק להגיע לדיוטי פרי רננה: תעשה לי טובה, נו! רמי: את יודעת... זמנים זה לא בדיוק זמנים... רננה אני ערבי, את יודעת כמה זמן לוקח לי לעבור בדיקות ביטחוניות? בדרך כלל אני צריך לצאת חודש לפני! רננה: די, נו רמי, תפסיק לחפות עליהם. הייתה פה פשלה תסריטאית!! הם קלטו שאין להם מה להחזיק אותנו, שיהיה יותר מתח אם הם ישלחו אותנו עכשיו.... הם פשוט עיוותו את הזמנים, זה אשכרה חפיפניקיות רמי: על מה את מדברת? רננה: עזוב, לא חשוב... אני הוזה... יופי לכם, חפיפניקים!"

זה עוד פאק בעלילה../images/Emo3.gifכמו האיבוד זיכרון של סער.

איך זה הגיוני שהוא איבד זיכרון אם הוא טבע בים!?
פאקים בעלילה.

זה לא פאק../images/Emo12.gif

מקבלים מכות מסלעים או מחלקים של הספינה שהתפוצצה, זה לא ים כמו שאנחנו מכירים, עד 1.80 גובה וזהו... זה הרבה יותר מסוכן

למעלה