ריטאלין והזיות

user1000000

New member
ריטאלין והזיות

אמא של תלמיד שלי הפסיקה לתת לו ריטאלין אחרי מספר שבועות, מכיוון שהוא נכנס מזה להזיות אלימות . (די מפחיד.). מאז עברה כשנה והיום הילד על הפנים. הוא עצבני, חסר סבלנות מתפרץ בקלות ובקושי מצליח ללמוד משהו. לאיזה רופא יש טעם להפנות אותה? נוירולוג? רופא ילדים? והאם התרופות שאינן ריטאלין יעילות? למישהו קרה דבר דומה? תודה שלום בן דור

להפנות לפסיכיאטר לילדים ונוער

רצוי כזה המתמחה ב-ADHD

user1000000

New member
תןדה על התשובה המהירה

זוהי האפשרות היחידה? אני לא יודע אם היא תעז לפנות לפסיכיאטר. האמא לא הכי עכשווית, ודי קשה לה עם שמות מאיימים.

רק השם מאיים, מבטיחה לך!

למעשה, כאשר מדובר במצב כזה, הם בדיוק הכתובת. ויש כאלו חמודים, חייכנים ומקצועיים להפליא כדוגמת דר' מנור המייעצת כאן בפורום מדי סופשבוע. הכוונה היא ללכת לאיש המקצוע הנכון לבעייה- אם יסבירו לאם נכון, אני בטוחה שלא תהיה בעייה. מה שחשוב זה שהילד יגיע למקום המתאים לטפל בו.

zivadina

New member
תופעות לוואי שליליות

היות שריטלין הוא תרופה פסיכיאטרית, והיות שהתופעות הן תופעות רגשיות, ברור שחייבים להתייעץ עם פסיכיאטר, כפי שאמרה "חיוך". תגיד לאמא שפסיכיאטר הוא קודם כל "רופא בריאים" ורק אחר כך "רופא חולים בנפשם". יש מקרים נדירים שבהם ריטלין גורם פסיכוזה. יש לריטלין תחליפים שאותם הרופא אמור להכיר. אסור להזניח וצריך לפנות מייד לפסיכיאטר ילדים.

למעלה