ריח של קיץ

ריח של קיץ

ריח של קיץ זה אבטיח אדום... ריח של קיץ זה מלון מתוק.. ריח של קיץ זה שזיפים שעסיסם מתוק, ריח של קיץ זה ריח של אפרסק קטיפה צהוב.. וריח של קיץ זה גם ריח זיעה שנשטפת במקלחת קרה, וריח של קיץ זה ריח של כלור בבריכה, וריח של קיץ זה ים מלוח וחול זהוב... וריח של קיץ זה ריח של חופש... של מינימום בגדים ועור שזוף.. של משקפי שמש, גופיה ומיני... ריח של קיץ זה ריח של עוד..........

magy

New member
ריח של קיץ , טעם של קיץ

זה לרקוד יחפה על החול........עם השיר המצורף ברקע....... די. ג´יי - סופרמן שרית חדד העולם שואל בעצם מה זאת אהבה תנו לדי. ג´יי לסכם לו את כל התשובה בקצב מוסיקה עולה כמו שמש ששוב שבה לבודד ימצא לו אושר על הרחבה מיסטר די. ג´יי סופרמן בוא נגן לי ונגן את ריקוד האהבה אל תוך הלילה מיסטר די. ג´יי סופרמן רק שדר לי ונגן והקצב שבלב ימריא למעלה בוא נגן לי את הקסם בוקר ערב נגרש עכשיו לנצח את כל הכאב *** בוא נגן עכשיו בלי פחד עם הלב המאוהב בוא חבק אותנו יחד love love love love מיסטר די. ג´יי סופרמן בוא נגן לי ונגן... ועם המנגינה, זה הרבה יותר יפה....... זה עמד לצאת לאירוויזיון, אבל ברגע האחרון הוחלט אחרת........

magy

New member
תפסיק כל הזמן לצלם אותי, טרה....

כבר אי אפשר לנקות אוטו מבלי שתציץ לי......?????????

שקדי

New member
כבכורה בטרם קיץ...........

בשבילי קיץ זה גם תאנים בשטחים שאני מסתובב בהם במטע וסביבתו נטועים הרבה עצי תאנה לתאנה יש תכונה מענינת שהיא נותנת שני גלי פרי הגל הראשון בתחילת הקיץ.....כלומר עכשיו......הבכורות והגל השני עוד כחודש חודשיים........לפי הזנים השונים ובימים אלו כאמור מבשילות הבכורות כל בקר כשאני מגיע לשטח רכוב על הטרקטורון דבר ראשון אני ניגש לבדוק ההבשילו הבכורות אני מתקרב אל העץ במתח וציפיה מרחוק אני כבר רואה כמה תאנים ענקיות הבשלות נראות שמוטות קמעה (מזכירות משהואחר) ובהירות עד זהובות אני לוחץ עליהן קלות באצבעותיי לודא בשלות ופי כבר מתמלא בריר.....תיכף היא תהיה שלי.......... אני קוטף תאנה לוחץ טיפה יותר חזק והפרי הבשל מתפסק מולי וחושף את תוכו הזהוב דבשי המתוק מדבש אני נועץ בו את שיניי בתאוה והדבש ניגר אל תוך שפתיי ואני לועס את הפרי הנפלא לאט לאט....ממצה את התענוג לא ממהר לבלוע.......להתענג על כל לעיסה נוספת מי שלא טעם תאנים בשלות קרות מטל הלילה לא ידע פרי נפלא ואירוטי מהו........................

חסר לך שאחרי תיאור כזה סקסי

אתה לא מביא תאנים למפגש!!!!!! שקדי ראה הוזהרת!

שקדי

New member
אני חושש..........

שהמפגש יהפוך למשהו אחר........ אולי כמה בתור דוגמיות........

לא לידוג, לא לידוג

אמנם בעלי לא יהיה אבל החונה תשמור עלי ואני אשמור עליך והחתול ישמור על החלב

magy

New member
סליחה, טעית

פורום סקס, זה במקום אחר....... בבקשה ממך.....

שקדי

New member
רחצה לילית..............

קיץ אצלנו זה גם רחצה לילית כל יום שלישי מוקדש לרחצה לילית המשפחות מגיעות לבריכה מצוידות ארוחת ערב המקום מספק קפה לסוגיו עוגות עוגיות וכמובן מוזיקה עריבה הזאטוטים והזאטוטים פחות משכשכים במים כשממש חם בחוץ אפילו המבוגרים מפקירים את גופם למים החמימים ואח´´כ מתכנסים כולם לארוחת הערב לקפה ולעוגות......... ולמה אני שואל.........אין מחשב בבריכה???????

שילה1

New member
זריחות מדהימותאחרי../images/Emo42.gif

ערב של בילוי....מעל נוף מדהים..או ליד הים...

אורניהו

New member
ואני לא מריח כלום,רק רואה..

את כל התיכוניסטיות הצעירות בחופי הקרייה.ונאנח,אח אח אח.זאת נוסטלגיה,לא?

טרה10

New member
רואים לך שאת לא..1. הכיסים של הבנים

שהיו אז בולטים מתחת למכפלת של המכנסיים הקצרים.. ואילו אצל הבנות..צ´מעו צ´מעו..היתה אחת מלכה, שהגומי היה מהודק על ירכיה. ומלכה כבר לא צעירה כבר כת 40, וחפשה את זה..וכשמצאה..אז שולה היפה, עשתה ´אמבוש´ לזוג, וחזרה לפתע מהתחנה לעיר הגדולה ומצאה אותם יחד.! וזה מה שעשה הגומי, במכנסיים של הבנות בקיץ.

טרה10

New member
אח"כ ירד הגומי..ונותרנו עם שורט..

מכנסיים עם שוליים. אח"כ לאחר שנים עלו בגדי הים למעלה..לגובה המתניים. אבל אז כבר היינו קשישים..מדי..ונשואים..ואבהים וסבים שישנים עם סבתא. אולי היה צריך להתחיל מהסוף..להתחלה..ואז עכשיו היה תור הזוהר שלנו. וראו נא את פנינוש..החלה מאוחר... וגמרה מוקדם.!

שקדי

New member
קיץ אצלי זה דבר ראשון...........

ללכת ברגלים יחפות כל הזמן לחוש את רגבי האדמה בכפות הרגלים לחוש את חום המדרכות דגדוג הדשא וכן.....אפילו את הקוצים ואת הבוץ וטיפות המים הקרירות בזמן השקיית המטע

אשור

New member
"היא יוצאת מהמיים ,היא יוצאת לה

בבגד ים/ ...אז אימרי מה הכאב אשר פועם בליבי,אז אימרי מה הכאב הזה?,"

למעלה