ריח של פסח

ריח של פסח

האם כאשר יצאתם מביתכם היום בבוקר הרחתם את הריח הזה? אני כן, החמימות שהייתה בחוץ, המזג אוויר הנפלא, גרם לי להיזכר בפסח. אמנם זה בעוד חודש, אבל אלו הן התחושות אותן הרגשתי.

נכון......... יש משהו מעיק בחג..... אבל אז אני נזכר באבותינו וכמה שהם סבלו אצל פרעה.... ואז אני מבין שהמצב שלי יחסית טוב B-) ואני נעשה הרבה יותר אופטימי !!

גרבר

New member
אוכל?

אקס, דווקא בפסח אוכל?!? הרי אין פיתות בפסח!!(לפחות לא בתור ירושלמי) ואפילו פוסטר של בורקס אי אפשר לתלות על הקיר בחדר כי זה חמץ... בגלל זה כל כך נהניתי שנה שעברה בסיני, כשדפקתי פיתות בכמויות כמו שרק מאפיית אנג`ל מסוגלת לייצר

גרבר

New member
הבלדה על יואל גרבר סלומוןB-)

ובכן חבר`ה...זה בערך מה שעבר עליי עם עוד 3 חבר`ה שנה שעברה בסיני בפסח, וכשהזכרתם את פסח מיד נתמלאתי געגועים לימים ההם, מכיוון שכיום אי אפשר לנסוע לסיני בגלל המצב הבטחוני.. מקווה שתזדהו איתי... לא נורא, האביב שהחל היום מבשר טובות בכל מקרה. והרי השיר שחברתי: (עותקים כמובן יישלחו מיד לשלושת חבריי) בבוקר חם בשנת תשח``ם, עת בציר הגרבר ענבים, יצאו מי-ם על גמלים, ארבעת הרוכבים, דוריקו בא והופמן בא,וגרבר בארנט ולדר מוש העכברוש עם טון גראס באבנט איתם רכב מזרקי, הבדואי השזוף לאורך החושות באוויר הפתוח של חוף ים סוף ליד טראבין הם חנו בלב זולות וסכך ועל גבעה קטנה טיפסו להרביץ איזה באנג תותח אמר אז מזרקי לדור נגן הגיטרה- איני שומע מיתרים וזה סימן נורא אחרי ניגון של כמה שעות הלכו לעאבד המולך תכין לנו שישקבב מהר הנה אני הולך ותר גרבר על צלחתו כי חס על בריאותו והרעים שלושתם יצאו לשתות סחלב איתו אמר אז מוש העכברוש ושתי עיניו הוזות אני דופק פה איזה ראש על הגבעה הזו ויש אומרים כי עד היום אחרי שדחפו תרמיליהם לפגוש השבדיות שרות על לדר מוש העכברוש

גרבר......... אח אח החופש החופש........ ובקשר אלייך..... אני רואה שנולד משורר חדש.... מי יודע אולי באחד הימים ילמדו אותך ב5 יחידות בספרות

גרבר

New member
חחחחחח תודה אחי

דני הזמיר, נעים להכיר... אני ואתה נפתח להקה: אני אכתוב, אתה תזמר, ודוריקו חברי יפרוט על המיתרים ;-)

למעלה