ריח של דלק....

אור999

New member
ריח של דלק....

שלום לכולם ... יש לי חיפושית שנת 81 ... בזמן האחרון אני מריח ריח חריף של דלק בזמן הנסיעה... זה קורה כשאני מחליף להילוך גבוה טיפה מוקדם ואז האוטו מגמגם ויש ריח של דלק. או כאשר אני לוחץ על הגז במכה והרכב מנסה להעלות סל"ד. שכחתי לציין שהריח נמצא רק כאשר המכל דלק מלא עד החצי או יותר . איך אפשר לפתור את הבעיה ...? (תודה לכל העוזרים )

היתה לי בעיה דומה

תבדוק את הפקק של הדלק, אם הגומיה במצב טוב או לא. אצלי זו היתה הבעיה, בכל סיבוב שמאלה הייתי מקבל ריח של דלק- אז פשוט יצרתי טבעת סיליקון. תעדכן.

אור999

New member
צדקת.. !

עשיתי סיבוב ברכב... לבדוק את העיניין של צד שמאל ... ובאמת שמתי לב שרק שאני פונה שמאלה הריח מופיע... פתחתי את הפקק של הדלק... הגומיה בסדר גמור , אבל שמתי לב שיש חריצים בטבעת של המיכל.. אני חושב שאני יחפש אטם יותר רך שאולי ישב בלחץ על החריצים האלה. שוב תודה על העזרה

דרור 914

New member
אם אתה מתכוון לסיליקון משפופרת RTV

אז זה לא טוב, הסיליקון בזה נמס בדלק וסותם את המערכת.

אהמממ

כל סיליקון משפופרת? מה שאני שמתי הוא שחור כזה. לא יודע מה הסוג הספציפי.

דרור 914

New member
כל סיליקון!

הפיתרון הוא ללכת לבית מסחר לגומי (חפש בדפי זהב) ולבקש חתיכה קטנה של יריעת גומי בעובי המתאים מסוג ויטון עמיד לדלקים ולגזור לך אטם חדש.

דרור 914

New member
אלה גומיות למיים ולא עמידות לדלק

הגומי הזה יתפורר ואתה תמצא את עצמך בצד הכביש שואל את עצמך שאלות כמו... למה אני תמיד חייב לאלתר? למה אני לא הולך ישר אל הפתרון הנכון? וכו'...
בכייף שיהיה לך

פאק איט.

איפה לעזאזל אני מוצא את הפיתרון הנכון? גומיות עמידות לדלק?! כיוון, משהו....

דרור 914

New member
דווקא נידמה לי שנתתי לך גם את שם הגומי

"וויטון" וגם איפה לחפש - חנות למוצרי גומי. אבל אם זה גדול עליך - אז לך לחנות חלפים כלשהיא ותבקש מכסה מיכל דלק לטנדר טויוטה ותוציא ממנו את הגומיה ותתאים אות למיכסה שלך, איך???

למעלה