ריח שחרור באוויר

s h o o s h a

New member
ריח שחרור באוויר

רק לפני כמה ימים הוא התגייס וכבר, אוטוטו, משתחרר. 31.01.206 זהו התאריך. אז עכשיו מתחילה ההמולה סביב הניסיון למצוא לו עבודה. ורצוי, מאד רצוי, שתהיה זו עבודה שנחשבת ל'עבודה מועדפת'. ו...הלהקה שלו, להקת מטרו, שכל כך חיכתה שכל חבריה ישתחררו כדי שיוכלו להתחיל לעבוד במשנה מרץ, אז הנה, גם זה מתחיל לרקום עור וגידים. ואני לא בטוחה ממה אני מתרגשת עכשיו. מזה שהילד שלי גדל ועוד מעט בן 22, מסיים את שירותו הצבאי ובאופן רשמי הופך לאזרח או מזה שהתינוק שלי סיים את הצבא בשלום ויוצא לחיים האמיתיים עם המון תקווה ואמונה כי יצליח להגשים את חלומו. אז זהו. עם התהיות, ההתרגשויות ועם המון איחולי הצלחה לילדי כל החברים כאן וכמובן המוני הצלחה לבת שלי (שהמשיכה לפקד על מחזור טירוניות נוסף) ושלאחריו, אם לא יהיו שינויים ושיבושים היא תצא לקורס קצינות. שיצליחו כולם, ילכו בשלום ויחזרו בשלום שוש

אמן ואמן,ומזל טוב לשניהם../images/Emo140.gif

שרק ילכו וישובו <כולם> בשלום

poli55

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo66.gifמזל טוב ובהצלחה../images/Emo20.gif

סמדר בנ

New member
מזל טוב לשחרור ../images/Emo39.gif

יום השחרור הוא יום משמעותי לחייל וגם להוריו. שוב - שינוי סטטוס, פתאום הבית מתמלא מחדש
. הנושא של עבודה מועדפת - ביתי עשתה בדיקה כשהשתחררה ומצאה שיותר משתלם לה לעבוד במלצרות - היא אמרה שאמנם מקבלים מענק לעבודה המועדפת אבל תעריף השעה נמוך. לא יודעת אם זה מדויק אבל שווה בדיקה. אני יודעת שמדי פעם מגיעים אליה הביתה מכתבים עם הצעוץת לעבודות מועדפות - בעיקר בתחום האבטחה. שיהיה בהצלחה לבן וכמובן לבת - אני מבינה שקורס חובשים ירד מהפרק?

אימשל2

New member
בהצלחה לכולם

יש תפקידי אבטחה מועדפים עם משכורות מצוינות, אם יש לו רובאי גבוה במיוחד.

למעלה