ריח רע מה עושים?

חופ שיה

New member
אפשר

להתקלח זמן קצר לפני שעושים סקס. אפשר ללכת לרופא נשים ולבדוק שאין לה פטריה או דלקת שהיא לא מודעת אליה (וזה קורה לנשים הרבה)על מנת לבטל את האופציה הזאת. אין שום סיבה שיהיה שם מסריח בטירוף, זה אף פעם לא יהיה בריח בושם אבל זה לא אמור להיות כזה נורא כמו ששלכם לא כזה נורא. איך אומרים: זה נסבל - אצל מי יותר ואצל מי פחות ואצל נשים זה גם משתנה מיום ליום בהתאם למחזוריות הוסת. אם אתה רגיש במיוחד זה כבר סיפור אחר.

infatuation

New member
וטעם אפשר לשנות?

חבר שלי אומר שהטעם השתנה ונהיה מלוח... אולי לאכול משהו לפני? שמעתי שעושים את זה, השאלה מה וכמה זמן לפני?

infatuation

New member
אף אחד

לא יודע לענות לי? אני מאוד אשמח לקבל תשובה

חופ שיה

New member
וזה לא ממש מהדגדגן

זה בגלל ההפרשות נרתיק שנמצאות במקום מאוד סגור, חם ולח ולכן ההפרשות נוטות לקבל ריח לא נעים לאחר זמן מסויים ללא מקלחת (או פטריות דלקות ושאר מיני ירקות), ואז כל האיזור לא נעים במיוחד - חשוב לשמור על ההגיינה שם, לרחוץ את האיזור גם אם אפשר פעמיים ביום-במיוחד נשים.

רנירן

New member
יש את הסבון כוס הזה..

אינטימה או אינפמה.. בצורה כזו שאפשר לתלות אותו באמבטיה, בצבע ורוד. זה מנקה שם לא רע בתוכו, ועדיפ כל יום..

daniella1980

New member
כן אבל אם מדובר

בריח רע מהנרתיק עצמו, זה לא מה שיפתור את הבעיה. ריח רע מהנרתיק לא אמור להיות - אם הוא רע ייתכן ויש זיהום בקטריאלי, ולשם כך צריך ללכת לרופא.

daniella1980

New member
פתאום קראתי שכתבת "בתוכו"

וזה ממש טעות - הסבון לא נועד לניקוי פנימי ובכלל לא רצוי להכניס כלום פנימה! הסבון הוא לניקוי חיצוני בלבד.

למעלה