ריח לבית

• פותח הנושא Ekuo
  • פורסם בתאריך

Ekuo

New member
ריח לבית

יש זכוכיות שיש בהין תמצית ריח מרוכז וכמה מקלות שמוכנסים פנימה ועוזרים לפיזור הריח. רציתי לדעת אם מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג דבר כזה שלא יהיה יותר מחמישים שקל. תודה מראש :)

maybesure

New member
בהמון מקומות

החל משווקים כמו רמלה - לוד, H&O סופרפארם wow ברוב המקומות הללו המחיר הוא בסביבות 30 ש"ח, במבצעים אפשר למצוא גם ב 15 ש"ח.

pilpelet4u

New member
אם כבר מדברים על זה יש לי שאלה...

קניתי כזה בגולף אנד קו בריח תפוח לבנדר ואני ממש ממש אוהבת את הריח הזה, קניתי כבר כמה סבבים אבל זה נורא יקר, הקטן עולה איזה 80 שח וזה מחזיק איזה חצי חודש ועוד אני שמה לא רק במקום אחד.. מישהי יודעת אם ניתן להשיג את הסוג והריח הספציפי הזה רק ביותר זול ? אפילו בכמויות גדולות רק שיצא יותר זול... ??

אנילה1

New member
אני קניתי בקבוקון כזה בקניון איילון, בחנות

קטנה ליד השירותים, 2 ב-50 שקל. כל בקבוקון מחזיק מעמד 3 חודשים. חוץ מזה בכל חנות של סבונים יש את המקלות האלה בבקבוק יותר גדול במחיר של 50 שקל בערך לבקבוק אחד. זה מגיע בכל מיני ריחות. אני אוהבת לבנדר. אבל וניל הוא הטרנד החדש בריחות יש בכל מקום דוגמיות להרחה.

goanin

New member
יש טרנדים בריחות?

אם כבר מדברים על ריחות, אצלי הנושא מאד רגיש: יש לי ריחות שמזוהים עם הקיץ ויש ריחות של חורף, ואם אני אריח ריח של חורף בקיץ אני אקבל מועקה נפשית רצינית. יש המון דברים שלא עולים כסף מפזרים ריח טוב של חורף בבית, כמו למשל הרתחת הֵל, קינמון ושאר חומרי טעם וריח, ופיזור שלהם ברחבי הבית. עוד משהו שאני מאד אוהב לעשות: לטפטף שתי טיפות של שמן אתרי על הנורות. כשמדליקים אותן מופץ ריח בכל הבית וזה מה-זה כיף!!

maybesure

New member
הזכרת לי

ויש ריחות של "בית" קראתי פעם כתבה על מכירות בתים בארה"ב - ואחד הטיפים למכירה מוצלחת הוא לדאוג שיהיה ריח ביתי לפני שהקונים מגיעים - ויש כאלה שמכניסים לתנור חציכת תפוח עם קינמון עליו ואופים לכמה דקות. מתקבל ריח של פאי תפוחים. אפשר גם ריסוס ספריי או טפטוף שמן ריחני - גם על נורות לפני הדלקתן. הלכתי לעשות ריח של ראשהשנה - עוגות דבש
חגשמח וריחני

אנילה1

New member
ובסופר מתיזים ריח של לחם שנאפה זה עתה.

למרות שלא אופים באותו רגע.

goanin

New member
חחחחחחח לא. אני 1.70

המנורות שנמצאות בשימוש אצלי לרוב ממוקמות בפינות בחדר - זה נותר אווירה ביתי ומרגיעה

pilpelet4u

New member
יש אפשרות להפיץ ריח של מרכך כביסה בבית ?

יש לי את בדין הלבן ואני מאוד אוהבת את הריח שהוא עושה, תליתי אתמול כביסה בבית ואחרי כמה זמן כל החדר היה בריח של המרכך !! בא לי לעשות כביסה כל יום כדי שיהיה כזה ריח... יש אפשרות להפיץ את הריח של הבדין בבית כדי שיהיה תמיד ? אם אשים אותו בכלי עם מקלות עץ כאלו יתכן שיהיה ריח ? אם למישהי במקרה יש רעיון אשמח לנסות אותו....

goanin

New member
../images/Emo82.gif כן:

אפשר לשים מרכך ומים על תנור החימום בבית בחורף. אפשר לנגב את הדלת עם סמרטוט ספוג במרכך. אפשר תמיד לטטא, ואז להעביר סחבה עם מרכך. ככה מרוויחים ניקוי קליל לרצפה. אפשר לתלות מגבת ספוגה במרכך מול מאוורר או פתח המזגן (או אפילו סתם ככה). בעצם כל פעולה שתדיף את מולקולות הריח לאוויר..

קפוקי

New member
ניחוח של מרכך

תקני את התרסיס של סנו מקסימה לגיהוץ...אני מתיזה על כל דבר שאפשר מצעים וילונות...כל מי שנכנס משתגע על הריח הכי מומולץ הורוד יום נעים

שרונית28

New member
מפיצי ריח אני קניתי ב-15 ש"ח בריחות טובים

אם אמתאים לך אז הם נקנו בחביב בצומת סגולה בפ"ת.

גלית 1967

New member
מאוד פשוט להכין את זה לבד../images/Emo20.gif

שיפודי עץ,כלי מזכוכית ואו שמן אתרי או מרכך כביסה. את השמן האתרי לערבב עם שמן רגיל עד שריח של השמן אתרי משתלט על ריח השמן . מרכך פשוט לשפוך באופן ישיר. עובד מנסיון

גלית 1967

New member
אני לא הוספתי-השמן עשה את העבודה יופי../images/Emo20.gif

עוד מעט יבוא אדם ויסביר לנו בדיוק איך זה עובד

goanin

New member
../images/Emo6.gif את הזמנת את זה:

אלכוהול מתנדף מהר יותר, ותוך כדי התנדפות הוא "מרים" איתו מולקולות של טעם וריח לאוויר מהר יותר. אבל המולקולות לא חייבות אלכוהול או מים כדי לתפוס עליהם טרמפ ולהתנדף לאוויר. הן יכולות לעשות את זה גם לבד, אבל לאט לאט ובכיף.

גלית 1967

New member
יקרי תתפלא../images/Emo20.gif

נהנת מכל מילה שיוצאת לך תחת המקלדת. למרות שאחרי יום עבודה{במעבדה} אבל עם חומרים אנושיים לא תמיד יש לי כח לקרוא מגילות על חמצן ומימן אני נהנהת
שנה טובה

merilu1

New member
אני מכורה למרכך של סנו מקסימה הכחול

ואני שמה במבער מים עם כמה טיפות של המרכך כביסה מניחה בסלון וכל הבית מתמלא בריח מדהים. אין אחד שנכנס אליי הביתה ולא שואל אותי מה זה הריח הזה

למעלה