ריח האביב ....

R a c h e li

New member
ריח האביב ....

או אולי טועה
הציפורים שוב מעירות אותי......
בוקר טוב עולם....
רחלי נעצה את ההודעה
חחחחחח

vered 37

New member
רחלי החלטתי ....../images/Emo88.gif

..(אין לי סימן נעיצה...) אבל לכבודך ולכבוד הפרחים השמש ...והכל שמבשרים את בוא האביב... אני שרה לי עכשיו .... היא גדולה היא גדולה.... BONJOUR MADAME

vered 37

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif ככה יפה ...כאילו אין ../images/Emo35.gif

בוקר טוב
סורי שאני מתלהבת יתר על המידה כן...אבל האביב בפתח וכולי מתרגשת אז מה אאחל לכם הבוקר... בוקר טוב
שיר קטן ב-
הפוך מי שאוהב חלש מי שאוהב חזק ! יום נעים וחמים ... סעו לשלום ותחזרו בשלום....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגעתי..... נו קצת באיחור מה קרה
בשביל זה צריך לעשות רעש
אחחחחחח איזה כיף של יום היה לי
בהחלט ההודעה ראויה לנעיצה

ד ו ל ה

New member
../images/Emo79.gif בוקר טוב עולם...מה שלום כולם?

שאני אפתח שרשור בוקר טוב??? אני??? טוב נו, זה רק בגלל השיר הזה שהיה ברדיו בדרך לעבודה, ושירים כידוע, יש להם נטייה להציף אותי... אהוד מנור כתב ואטרף שרים: רק אחרי שעזבת את הבית נפתרה בליבי החידה רק עכשיו בסופו של הקיץ התברר לי שאת היחידה השבוע נמשך כבר שנתיים ונפשי לא מוצאת מנוחה כי מאז שאנחנו לא שניים העולם הוא תמונה הפוכה... דולה (שהחידה הפרטית שלה עדיין לא פתורה...)

בן הקשת

New member
../images/Emo142.gifאביב מחורפן הפעם

מי שיוצא לטבע מידי פעם, (כן אני יודע, גם בטון הוא חלק מהטבע, אבל אני מתכוון לטבע טבע, נו, ההוא...
) יכול היה לראות איך הכל התחרפן העונה הזו. איך השיטה פרחה בינואר, יחד עם הרקפות, ואיך הכלניות הקדימו לפרוח, ועכשיו הן כבר מעורבבות עם פרגים של פברואר, בתוך שלל חרציות של אפריל, עם שפע עשביה גבוהה של סוף האביב. וואללה התחרפן לנו, הטבע הזה. ו
שלנו הולך ומתחמם, ועוד מעט כבר לא נכיר אותו בכלל, אחרי שהקרחונים יימסו ויציפו את היבשות, והסופות הגדולות תלכנה ותגברנה, יחד עם מפולות הבוץ והסחף. טוב שיש מצלמות דיגיטליות, כדי להנציח, אם יהיה מי שישאר לראות את התמונות. ובנימה אופטימית זו, כל שניתן לי לאחל לכם הוא, שיהיה לכם יום מחוייך.

את לא טועה.. כמו שהאף שלי לא טועה

אביב הגיע, בזה אין לי ספק.. מה שכן.. הייתי דוחף אותו עוד טיפ טיפונת לכיוון הקייץ ואז עוצר...

למעלה