ריח האביב

hani31

New member
ריח האביב

היי חברים , בואו ננסה לצאת המהדכאון , ננסה לחשוב על איך להתמודד ואיך להכניס מעט שמחה לחיינו . הציעו רעיונות .

elipol

New member
לקראת ימי הזיכרון

07/04/10 09:05 ימים קשים לפנינו - ימי זיכרון. גם כאשר האבדן שלך לא קרה במלחה, אתה מרגיש הזדהות ועצב ומתחבר עם השכול של אחרים דרך האסון הפרטי שלך. לא לכולם יש כתובת ואוזן קשבת. לא כולם יודעים להקשיב באמת לכאב של האחר. אני יודע. אני רוצה לעזור לכם לדבר על דברים שקשה לכם, להתחבר לאהובים שלכם ולרפד את הכאב בזיכרונות טובים ונעימים מהעבר. זאת לא פרסומת מסחרית, כי אני עושה את זה חינם ובהרבה אהבה. מי שירצה בכך יידע איך למצוא אותי. באהבה לכולם, אלי

ריח האביב מראות הפריחה והעולם יפה כל כך ...

עם בוא האביב נכנסת שמחה לליבי ... את המתכון שלי להכנסת שמחה לחיי כבר פרסמתי מספר פעמים אבל למען החדשות ... אני במשך קופה מאד ארוכה (מעל לשנתיים)רשמתי ביומן כל ערב ,לפני השינה ,3 דברים טובים שקראו לי . וכל בוקר הודתי ליקום על 3 דברים טובים שיש לי . כן, כשהיתי בשלבי הראשונים היה קשה למצוא דברים טובים, אבל כשמתמדים בכך רואים שינויי גדול בהרגשה. אני מאושרת! אושר אינו רגש הוא בחירה ובחלרתי להיות מאושרת עם מה שיש לי . אני חיה מתוך שמחה! נכון יש משברים יש רגעים קשים ,אבל בוחרת לראות את הטוב והיפה. ולשמוח בזה. ארבע שנים בלעדי החצי שלי .. היום אני אדם שונה , היום אני מודה כל יום על מה שיש ומעריכה יותר את שיש לי. מתוך הכאוס והכאב בניתי לי חיים חדשים התעצמתי והתחזקתי. כן, יש חיים לאחר התאלמנות .. כן, החיים יפים ואנו בוחרים אך לחיות אותם! "אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמהמילים:( דוד חלפון לחן: איתן מסורי)

למעלה