ריח ארון עץ

rona05

New member
ריח ארון עץ

שלום לכולם, סיימתי לנקות ולסייד דירה בה יש שידה גדולה מאוד וישנה (מקסימה) עשויה מעץ כהה. הבעי היא שהארון מדיף ריח לא נעים ואינני מצליחה להיפטר ממנו. הריח חזק עד כדי כך שמציף את הדירה (כמו ריח של טחב). האם יש למישהוא/מישהיא רעיון מה אפשר לעשות ? תודה רונה
 

mevav1

New member
היי רונה..יש לי כמה טיפים בתקווה שיעזור

הטיפים הם.. 1. להתיז פבריז שמנטרל ריחות, איפה שמוקד הריח ולתת לזה להתייבש. 2. לאוורר את הארון ולפתוח את החלון לחלוטין. 3.אם את יכולה, תוציאי את הבגדים ותמרחי עם צמר גפן או משהו דומה אלכוהול שלדעתי יכול לספוג את הריחות הלא נעימים. 4.תחפשי היכן מקור הריח וממה הוא בא ואם למשל הריח הוא של עץ רקוב, תמדדי את גודל העץ הרקוב ותזמיני אחר במקומו במידה וזה ניתן לפירוק. בהצלחה!
 

YULI9

New member
עוד רעיון

אם שום דבר אחר לא עוזר. קראתי פעם בספר של אודטה, להבעיר כמה מקלות קטורת בתוך המגרות,לשעה שעתיים, כמובן לא להשאיר וללכת אבל כעיקרון אין סכנה של שריפה. העשן נכנס לנקבים של העץ ו"מחליף" את הריח הרע בריח טוב.
 

maybesure

New member
מנסיון זה לא עוזר!

רק מסריח את כל הבית כמו מקדש הודי
אחרי כמה ימים ריח העץ הישן חוזר. אם מאווררים היטב את הרהיט - אחרי כמה שנים הריח הולך ופוחת. יש לי בבית 2 שידות ענתיקות כבר קרוב ל 20 שנה (הן בערך משנות ה 30) וכבר כמעט לא נשאר ריח - בלי שום טיפול.
 
למעלה