ריחות....

ריחות....

ריחות מתוקים חריפים חזקים עדינים איזה ריח עושה לכם את זה? איזה ריח נעים לכם? איזה ריח דוחה אתכם? איזה ריח מגרה אתכם?

מממממממ....

איזה ריח עושה לכם את זה? תותים איזה ריח נעים לכם? תותים איזה ריח דוחה אתכם? איףףףףףףףף ריח מסריח
איזה ריח מגרה אתכם? תותים ....

ריחות....

איזה ריח עושה לי את זה - ריח של דלק או של לורדים, מתה על הריחות האלו איזה ריח נעים לי - ריח של הילדים אחרי אמבטיות, ריח של תינוק שנולד איזה ריח דוחה אותי - הטיטול של הבן שלי, להיכנס לשירותים אחרי אח שלי הגדול, ריח של שרוף איזה ריח מגרה אותי - ריח של בושם גברי (עדיף צאר, אבל כל בושם טוב עושה את העבודה) אני יכולה למצוא את עצמי הולכת בעקבות איזה מכוער שהזליף על עצמו בושם טוב.

הי! גם לבעלי יש צאר!!!!!

בושם נפלא מחרמן אותי בטירוףף חוצמזה - ריח שעושה לי את זה : פרחים ריח שנעים לי: שמפו ריח שדוחה אותי: זבל ריח שמגרה אותי: בעלי, אחרי אמבטיה וגילוח - ריחני וארוז בתחתוני בוקסר לבנים....הממממ....מממממ....

ספרי לי על זה

אני מכורה לריח הזה בערך מגיל 14 קרה לי כבר שעליתי למעלית באיזה קניון ומצאתי את עצמי יורדת ממנה והולכת אחרי מישהו ומסניפה את הריח שלו והוא היה כזה יצור מכוער, כשאלוהים חילק את היופי הוא הלך לקבל אותו עם מזלג

principeza

New member
וניל וניל וניל ושוב וניל

אפילו קרם הגוף שלי בריח וניל.

מריני

New member
ועכשיו אני:

הריח שעושה לי את זה הוא ריח נקי ועדין (גם ריח של מאפים) הריח שהכי נעים לי הוא הריח של הקטנטונת שלי - ממש להסניף אותה
ריח שדוחה הוא ריח של סירחון, ושל דלק בעעעעעע
הריח שמגרה אותי הוא הריח של בעלי, בעיקר אחרי גילוח, אחחחחח, תענוג

principeza

New member
ושכחתי...

הריח שהכי הכי ושה לי את זה : וניל. לא מסוגלת לסבול ריח של דלק. והריח שהכי מגרה אותי זה הריח של הגבר המדהים שלי בכל מצב, אחרי מקלחת או ריצה לא ממש משנה לי..

מממ....עוד משהו ...

מה שהכי מגרה אותי זה הריח של בעלי אחרי מקלחת מבושם ב- תותים ...חחח...סתם ....ב- BLV של BVLGARI ...

liat ליאת

New member
מממממממממ

איזה ריח עושה לי את זה? ריח של צבע וסיוד או של טיפקס
איזה ריח נעים לי? ריח טוב אחרי מקלחת. במיוחד של הבנות שלי
איזה ריח דוחה אותי? ריח של
פלוצים
איזה ריח מגרה אותי? ריח של גבר נקי ומטופח

דנטל

New member
אלרגית לריחות

אז כמה שפחות ריח יהיה יותר טוב בעיני. הכי גרוע אלה הריחות המתוקים. ריחות חזקים עושים לי מיגרנה ובחילות. פעם כמעט התעלפתי מריח של אבוקדו וכבר הייתי בשלב שמאבדים את התמונה והרגליים מתקפלות ואז התאוששתי. אפילו מריח של מאפיה כבר הגעתי לשירותים בשביל להקיא. מתבלינים ביליתי עם שבוע של מיגרנה. אני לא שמה בשמים. משתמשת בליידי ספיד סטיק עם הריח הכי חלש. לא יכולה לסבול קטורת ולא נרות ריחניים. כאמור, כמה שפחות ריח, אבל אם כבר אז בשביל מטהרי אויר אני אבחר תפוחים או אורן או ליים. בחיים לא ריחות של פרחים או וניל שיכולים פשוט להרוג אותי.

למעלה