ריחות..

דספרדו

New member
ריחות..../images/Emo5.gif

ריחות, נא לקרא בקצב ה"ראפ" {בייבי, רק בשביל האווירה} ריח ההדרים {נגיד} כשהולך בשדרה החתוליםםם {איכסס} כשניכנס לדירה השום כשנפגש עם הפועלים {הזריםםם ´תכוונתי, נו הרומנים אני מניח} הסתיו כשנושרים העלים החרא כש"עוברת" ציפור ביזנס כשמשודרת "לימור" ריח עשן כשחוצה את הכביש ה"דם" כש"דופק" עם פטיש {טוב, זה גם כואב} חמוץ? כשאת מזיעה.. לחוץ? כשאת מגיעה????? {ששש.. זה מתאים לחרוז} הבושם כשאת {אהממ} רוכנת.. חלב!! {ברור} כשרואה את האומנת {אהממ.. – לא התאפקתי} אבל הכי אוהב ואני אומר בלי פקפוק את ריח הכסף ועדיף עם {אבל לא רק } שקשוק אינפנטילי אה?. {אבל אותי זה הצחיק}

גם אותי זה הצחיק...../images/Emo13.gif

באמ´שלי, אתה חולה ניייייפש.. חחחהההההה (כייף שבאת, דספ.. התגעגענו..)

דודו21

New member
לא מתאים...

לא יודע לאן הוא ממהר גחלילית לא מחכה לך בשום מקום...

סילבסטר

New member
גם אותי זה הצחיק

ריח הבוקר לאחר הזריחה ריח של הדרים בעת הקטיפה לכל יצור ודומם ריח שלו יחודי ושונה שנועד רק לו מגוון כה גדול של גירוי חושים בסוף רק זה נשאר לכשאנו קשישים עד העונג הבא סיל

דודו21

New member
סילבסטר אהבתי הוא....

נאלץ להשתדל פתאום הטלפון צלצל מיד הרים והתנצל אמר שהוא צריך לזוז מאוד חפוז,מאוד חפוז דחו הכל כבר למחר שעה סבירה,לא מאוחר הטלפון נשאר אדיש הוא לא הרגיש,היה אדיש הוא לא ידע להתנהג לכל אחד היה לועג אבל עבד מאד קשה היה עוסק,עוסק מורשה בטלפון שינה מספר שלא יפריעו לו מחר העסק נהפך רגיש הוא כבר הרגיש זה עסק ביש

דודו21

New member
זה מובן...

ולא יודע איך יעבור היום האהבה זה לא משחק של ערב ואיך הלכת מבלי לומר שלום? קר לי ועצוב קצת על הערב ולא יודע איך יעבור היום רוצה אותך רק במציאות וגם באושר ולא בלילה בחלום,

למעלה