ריחות יבניאל?!

ריחות יבניאל?!

טוב.. אין לי מושג מי הם ה"שיקניקים" וה"מוהרא"שניקים" שמציפים כאן את הפורום בהודעות על מוהרא"ש נ"י, אבל נראה לי שזה לא ממש חבר´ה מיבניאל, אולי כן, אין לי מושג, בכל אופן רציתי להגיד שאני מכיר את מוהרא"ש באופן אישי, גם הוא מכיר אותי באופן אישי, אני מכיר היטב היטב את כל הקהילה (הישנה) של יבניאל (כמה כבר עפו עד היום?!! אוי.. עשרות..) ומה שיש לי להגיד לכל החבר´ה האלה שנכנסים לכאן, אני לא מכיר אתכם (אולי כן אם אתם יבניאלים וותיקים), אבל מה המטרה שלכם בהודעות האלה? אני לא אהיה כנראה חסיד של מוהרא"ש לעולם, ברוך השם יש לי דעות אחרות, וגם פראזניק כמו שאני מכיר אותו לא יהיה חסיד של מוהרא"ש, וגם עוד הרבה חסידי ברסלב שיש להם דרך אחרת... אז מה אתם רוצים בעצם בקריאות של "כל יבניאל שלנו" וכל זה? לא הבנתי.. לילה טוב:) (ואגב פראזניק - אני מבקש סליחה ומחילה, אך אני לא יכולתי לשלוח לאוהב ישראל את המסר שביקשת, היו לי איזה מניעות
).

הרשי

New member
כמו ילדים שלקחו לאבא את הרכב...

חזרתי עכשיו הביתה מהעבודה ונכנס לפורום ולא מבין מה הולך פה. אלה שמסתובבים פה ועושים שמוש ברב שיק ככוח שדרכו מותר להם הכל זה פשוט "נבלה ברשות התורה" פשוט רבותיהם דקרו הם תלמידים של הרב שיק ומספרים על גדלותו וגאונותו וכו´ וכו´ ובכח זה עושים פה בלאגן לא נורמלי. הייתי אומר שדווקא בגלל שהם מעריכים את הרב שיק שיכבדו את עצמם בתור תלמידיו. כנראה שפראזניק או הרב עופר גיסין עוד לא הגיעו לעשות פה קצת סדר ולהוריד את כל המחלוקות.

asaf2000

New member
ממש ככה

אם הם כל כך רוצים למחות על כבודו שפשוט יכתבו הודעה קצרה וזהו...ע"י זה שהם מציפים פה זה רק מבזה את כבודו שיצאו ממנו כאלה תלמידים. הרי המציף בעצמו כתב: "כי הרי מוהרא"ש בעצמו מזהיר להתרחק ממחלוקת ולמרות שמתנגדים אליו הוא מזהיר שלא לענות נגד המתנגדים", והרי הם עושים בדיקו הפוך...עונים ל"מתנגדים" כביכול. אף אחד פה לא מתנגד לאף אחד, וחובתו של כל אחד לעשות לו רב שידריך אותו בדרכו של רבינו ז"ל וזה לא חייב להיות מוהרא"ש, אני לא מבין מה הם רוצים.

פראזניק

New member
זוכר שדיברנו על הטלפון שלך? ../images/Emo13.gif

בסוף הסתדרתי נייט, מזל שיש עיתונים בעולם וד"ל

למעלה