ריחות ומנהגימ

ריחות ומנהגימ

עשיתי לי מנהג קבוע ביומ הולדתה של אימי ז"ל אני מכינה חמינ גמ אמ יוצא ביומ שלישי . אז המטבחונ שלי {לא המטבחונ של גולדה } אפופ ריח על הטעמ אני לא אחראית . ובזמנ שאני מקלידה חשבתי לעצמי איזה יופי שלאמא שלי העניקו תאריכ לידה שהרי לעולימ מתימנ לא לכולמ העניקו תאריכי לידה מרדכי-נולד בפורימ ניסימ -נולד בחנוכה אסתר-גמ בפורימ וסעדיה נולד בינ פורימ לחנוכה ויוספ נולד בינ אסתר לרחל וכ"ו וכ"ו ואני חושבת יש בדיחה על זה הנושא אכ אחסוכ מכמ {הורסת בדיחות אני} מחייכת ואומרת לילה נעימ לכולמ כאנ

אטיוד5

Active member
ךבר אםרתי לך ףעם שאןי םת עלייך?

לםה רק רגע, לםה? בואי עוד ונשםע את הבדיחה עם או בלי קלקולים

חמין, הילי?

אנא השכילי אותי איזה חמין עושים התימנים? כי את עניין היוסף ומשה ורחמים וכו´ אני מכירה
כשהייתי מתעטשת הברכה הקבועה היתה שתזכי לשנים ושמטים

התקרבי נא אליי לרגע

על ה-"גברת" בבית של ה-"שכנוזימ" שמעת פעמ? אז קצת מהשכנוזימ קצת מהשכנימ שהיו מכל העדות והצבעימ יצא חמינ לתפארת השכנה התימניה והריח......... יעני כזה לא מוגדר

עיניים

New member
היא קרבה לעברי,,,,,,

שם, בבית הקפה, בין עשרות מקבצי הנדבות המטרידים ללא הרף את היושבים - היא קרבה לעברי,,,, שערה אסוף באותה "מטפחת ראש" אדומה על ראשה, לבושה שמלה שחורה שהגיעה עד אחרי ברכיה, סוודר ורוד קצר המגיע עד מותן, ו,,,, אותם מכנסיים שחורים ורחבים עם ריקמה תימנית באימרתם צצים מתחת לשמלתה,,,, היא קרבה לעברי, שלפה צנצנת "גרבר" עם מכסה כחול מלאה ב"סחוג". "יאללה, תקני את האחרונה, אני רוצה כבר לגמור וללכת הביתה",,,,, הבטתי בה לרגע. אשה תימניה מבוגרת אבל אסלית, כמו כל התימניות, מדברת וצוחקת כמו כל התימניות. עכשיו עומדת צנצנת הגרבר עם הסחוג בתוכה - במקרר,,,,, יאמאנים,,,, הא, איזה עם,,,,,

שקדי

New member
עם יקר וחביב........

שהוסיף הרבה צבע וריח למארג הצבעים והריחות של הפסיפס האנושי שלנו ציוניים אמיתיים.....שגם נדפקו פה לא מעט לאורך הסיפור הציוני

עיניים

New member
הירוק ירוק הזה,,,,,,

והחריף,,,, לא פלא שאחרי שלוקחים - אומרים בס,,, כמו הצהוב צהוב הזה,,,, עמבה. מה קוראים אותה בצחה?

עמ-בה

יש בה חילבה והזיכרונ שלי היומ בוגד בי יש שמ בעברית לגרגרי החילבה אופפפפ איפה אלומיניומ כשצריכ אותו הוא ודאי ידע בצחה

עיניים

New member
חיל-בה בצחה

חיל-בה = טרמולו בתוכה,,,,, לא ככה? אבל בצחה-צחה קוראים אותה גרגרנית יוונית. תרשמי. שלא תשכחי. כי אלומיניום התעייף כנראה, והתעלפף,,,,

עיניים

New member
בטיסה ישירה========>>>>>

למיטה,,,, יש לי פגישה חלומית עם סבתא. בישלה לי במיה, עלי גפן וממולאים. אמרה לי: "שלא תלכי לאכול פלאפל לפני האוכל",,,,, לילה לך רגעעית.

../images/Emo13.gif

אצלנו היה חמין נפלא אבל זה בגלל שאמא שלי למדה לבשל מאכלים שאבא שלי אכל בבית אז אצלנו יש ארוחה אחת תימנית וארוחה אחרת הונגרית והמון דברים מעניינים ביניהם אצלנו בבית אמא אני צריכה לומר

למעלה