ריזון 3 - חשוב לקרוא

ירדן פ

New member
ריזון 3 - חשוב לקרוא

אוקיי אז ככה. ריזון 3 עדין לא שוחררה. אבל, לכל אלו שלא יכולים לחכות, אפשר לראות תמונות מהגרסה החדשה כבר עכשיו באתר של ריזון (קישור מצורף למטה). אני ארחיב קצת על האפשרויות החדשות. החברה שפיתחה את ריזון, החליטה בגרסה החדשה לשים בצד את עניין הסינטוז והדגימות, ולעבור לצד לא פחות חשוב, עניין העבודה המקצועית. המכשיר הראשון שמשך את עיני הוא ה-MClass. ה-MCLass היא יחידת מאסטרינג (כן כן, שמעתם טוב, מאסטרינג בריזון). המכשיר כולל אקולייזר מתקדם (יותר מהרגיל כמובן), Stereo Imager לשמיעה הרבה יותר ברורה ובולטת בתחומי הסטריאו, קומפרסור מתקדם (שוב, הרבה יותר מתקדם מהרגיל שיש בריזון הקודם) והכי חשוב, Maximizer, שמגביר את השיר שלכם כמה שיותר בלי שישמעו Peaks. הייתי אומר שהמכשיר הזה הוא חלום שמתגשם בשבילי בריזון, לעשות מאסטרינג ישירות מריזון. מדהים.. אני מחכה לזה בקוצר רוח עוד מכשיר מעניין הוא ה-Combinator. המכשיר המדהים הזה, הוא לא סמפלר.. לא אפקט.. ולא עוד סינטי.. המכשיר הזה הוא הכל.. חשבתם פעם לעצמכם מה יקרה אם תקחו 8 סינטים עם פאצ'ים שונים ותנגנו אותם ביחד? תקבלו הרמוניה מושלמת וצלילים יחודיים שרק אתם תוכלו לעשות לעצמכם. זה בעצם מה שהמכשיר המדהים הזה עושה. המכשיר הזה הוא בעצם מסגרת שבתוכה תבנו מספר לא מוגבל של מכשירים, ולאחר מכן תוכלו לנגן את כולם ביחד, לשים על כולם אפקט משותף ו.. בעצם הכל.. כך תוכלו ליצור לעצמכם שכבות עצומות של פאדים מדהימים ו"שמנים". וכמובן שהכל יוצא מהמכשיר לערוץ אחד בלבד במיקסר, דבר שחוסך הרבה סיבוך ומקום. מכשיר מדהים שלדעתי ישנה את צורת העבודה וישנה את המבט של אנשים על ריזון, לטובה. אלו הם בעצם המכשירים החדשים המשמעותיים שהתווספו לגרסה החדשה של ריזון בנוסף תצפו למיקסר חדש 6:2 שנקרא Line Mixer או MicroMix, שמכיל 6 ערוצים, לכל ערוץ יש ווליום ופאן, וחיבור AUX אחד בלבד. למה זה טוב אתם שואלים? תארו לכם.. יצרתם 4 סינטים ומהם אתם רוצים לעשות פאד אחד "שמן" ויפה.. אבל.. הבאלאנס בניהם על הפנים. מה עושים? יוצרים קומבינטור, בתוכו יוצרים את מיקסר הקטן והחמוד הזה, אליו מחברים את ה-4 סינטים שמרכיבים את הפאד שלכם, ואז עושים באלאנס נוח ואיכותי, וקיבלתם פאד "שמן", איכותי ויפה! עוד כל מיני חידושים והפתעות שמצפות לנו בגרסה החדשה: * כעת ניתן להקליט אוטומציות על מספר ערוצים בו זמנית * אפשרויות "מיוט" ו"סולו" קצת יותר מתקדמות בסיקוונסר עצמו * טעינה מהירה יותר של דגימות. פי 5 מהמהירות הרגילה!! הערה חשובה: כל מה שנכתב פה הוא לפי הבנתי האישית ממה שכתוב באתר של החברה (מצורף קישור למטה). יתכן ודברים לא יהיו כמדויק לפי מה שכתבתי פה. אם תרצו להיות בטוחים, כנסו לאתר של החברה. אני אישית מצפה לגרסה החדשה בקוצר רוח, לדעתי הגרסה החדשה עם שני המכשירים הפשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם שהתווספו לה, תיצור את מערכת יצירת המוסיקה הבלתי מעורערת של העולם. אני יעדכן שוב בהמשך, ירדן.

ירדן פ

New member
זה המון

השינוים החדשים הם פשוט מדהימים זה לא סתם עוד מכשירים כל מכשיר יש לו יכולת מדהימה

כל הפוזה ואין

תמיכה לכלים וירטואלים חחח איזה מצחיקים השודים האלה מי צריך לעשות סאונד בריזון אנחנו עושים כבר בקיובייס פיי חשבתי יהיו חכמים אבל כנראה שהם לא . לא משנה גם זה טוב

ירדן פ

New member
אמא חחח אנשים לא מבינים

ריזון לא תתמוך ב-ח-י-ם בכלים וירטואלים זאת הגדולה שלה

מוצארט

New member
מישו רוצה להסביר

לעם-הארץ כמוני, למה אתה מתכוון כשאתה כותב כלים וירטואלים?

מוצארט

New member
אוקיי

אבל מה באמת ההבדל בין הצלילים בריזון לבין אלה בקיובייס?

ירדן פ

New member
כל אחד ומנוע הסאונד שלו

לדעתי הסאונד של ריזון מספיק, יש כאלו שלא יסכימו איתי

solokkhz

New member
הרעיון עם ריזון הוא

שאפשר להשתמש בו ככלי וירטורלי ולכן לא נראה לי שהוא יוכל להיות מנוע שעובד עם כלים וירטואליים אחרים

למעלה