ריו יוצא!

ריו יוצא!

אחרי השיוויון עם ג'רי,ריו הוא זה שיוצא (יש!!) ועכשיו מצביעם נגד מישהו מקבוצה ב'. הקבוצה:מימי,ריקה,סוזי,איזי,קודי,קאזו,ג'יי.פי,מאט,טי.קיי,הנרי,קוג'י וטומי. אסור להצביע נגד קודי(לא רימיתי ככה זה יצא) אני מצביעה נגד טומי

למה הכוונה "לא רימיתי ככה זה יצא"?

יש לך שיטה איך לבחור את מי שאסור להצביע נגדו? כי מהמשפט הנ"ל משתמע שכן. בכל אופן, הבחירה שלי היא: הצבעתי נגד ג'רי כי היא בכיינית, אז למה שלא להצביע נגד בכיינית אחרת? סוזאנית הביתה! פיפי ולישון!

Digi Lista

New member
באמת נראה שיש איזו חוקיות...

למה אסור להצביע נגד קודי?...טוב אז...ריקה לא.מאט לא. סוזאנית לא. קאזו לא.קוג'י והנרי בטח ובטח שלא.קודי אסור(חבל,הוא היה נבחר...)... נשארו לי רק מימי,ג'יי.פי, טומי,טי.קיי ואיזי...זזה קשה...את טי.קיי ואיזי הייתי בוחרת אם ברור שמדובר בעונה השנייה,את ג'יי.פי וטומי אני עדיין לא ממש מכירה טוב וזה לא הוגן להוציא אותם על סמך חוסר היכרות ומימי דווקא מצחיקה... אן דן דינו...המלך אמר לספר עד 10... טוב יאללה החלטתי ש...טי.קיי!... פיו זאת באמת הייתה שאלה קשה מידיי בשבילי.

star_female

New member
אממ...

הייתי מצביעה נגד קודי אבל אסור... מימי.. לא.. ריקה לא... איזי.. לא.. קאזו לא.. ג'ונפיי (למה שמות אמריקאים?) אני לא ממש מכירה.. מאט ברור שלא.. גם קוג'י ברור שלא... הנרי לא.. טומוקי נראה חמוד.. את טיקיי לא.. סוזי חמודה.. אז לא.. לא שכחתי אף אחד? ... ועדיין צריך לבחור.. אז אז.. ג'ונפיי בגלל שאת כל השאר אני לא רוצה להוציא
(שמתם לב שיותר קשה לבחור מי שונאים מאשר מי אוהבים?)

עכשיו אני אסביר לכם הכל...

תמיד יש מישהו שאסור להצביע נגדו(עד עכשיו לאף אחד לא היתה בעיה עם זה) ואני לא מחליטה נגד מי אסור להצביע(אם הייתי מחליטה,אז הייתי אומרת שאסור להצביע נגד מי שאני אוהבת ואז זה לא היה הוגן) אז ככה אני בוחרת נגד מי אסור להצביע:אני רושמת את השמות של הדיג'יגורלים על פתקים,שמה אותם בקופסה ,מערבת ומוציאה אחד,הפעם יצא שזה קודי,אז אסור להצביע נגדו.

Digi Lista

New member
באמת?כול הכבוד על ההשקעה!!!../images/Emo140.gif

נראה שהמשחק הזה ממש חשוב לך אם את מתאמצת כול כך!!!
|זורוש ז"ל| טוב,אז מעכשיו אני מתאמצת יותר להשתתף בו

למעלה