ריור

ריור

שלום רב. לאחי ( בן ה-28 יש לציין), יש בעיה של יצירת רוק מתמדת בפה מזה זמן מה. האם קיים צמח מרפא כלשהו שיכול להקל על הבעיה לעת עתה ? תודה ושבת שלום.

תודה ../images/Emo140.gif ושאלת המשך ../images/Emo35.gif

במידה ומדובר על בעיה של מספר שבועות, כשאחי אומר שאין לו שום פצעים או כאבים בחלל הפה - האם תה מרווה עדיין יצלח ? רופא טרם הצליח לאבחן מה מקור הבעיה.אשמח לכל הצעה. תודה שוב.

עוז46

New member
לריור

לא תמיד רואים משהוא. רצוי מאוד שיגיע לרופא מתחום הרפואה המשלימה - נטרופט, רפואה סינית כדי להבחן ולא לפי תאור. אפילו שנזהה את הגורם, לטיפול יש להתאים אישית את המרקחת הנכונה והמתאימה. וכן סביר להניח שיוכלו לעזור לאחיך רפואה שלמה

just ortal

New member
עוז,אני לא מבינה.למה אתה לא מגיב לי בקשר

לאלוורה?שלחתי לך גם מסר אישי בנושא... אני מאד מודה לך על התשובות שנתת לי כבר,אבל שאלתי אותך עוד משהו...

עוז46

New member
טוב! נו.

זה לא אומר שאם בחינוך של היום מותר כבר שלא תהיה לך פרטיות, והטלויזיה מעודדת זאת, אז זה מוצא חן בעיני..אני חושב שהתשובה כבר ניתנה לך. כן יש לי את שניהם בשפורפרת לחיצה ירוקה כזאת. ולא אני לא משתמש בהם כלל. בואי תראי הם כאן בארון מקלחת מדף שני מלמעלה.או מלמטה, אבל מתחת לכיור. ושיהיה יום קסום.

just ortal

New member
>

קודם כל,לא ברור לי למה אתה מגיב בגישה שכאילו אתה עושה לי טובה שאתה מגיב לי.ברור שאתה לא חייב לי כלום או משהו,אבל דיברתי אליך בנימוס,אני לא מבינה מה הבעיה.ולא,התשובה לא ניתנה לי.לא ענית לי לא בהודעה שפתחתי ולא למסר ששלחתי לך.רק עכשיו אתה מגיב לי. ושל ד"ר פישר לא מצאתי בכלל כזה...איך הוא נקרא?

למעלה