ריהאנה מתחתנת??!?!? כריס בראון קנה לה יהלום גדול ולפי השמועה היא מתחתנת איתי?? זה נכון או לא?!
ה היפ הופ1 New member 5/1/09 #1 ריהאנה מתחתנת??!?!? כריס בראון קנה לה יהלום גדול ולפי השמועה היא מתחתנת איתי?? זה נכון או לא?!
מ מקנזי1 New member 5/1/09 #2 גמני קראתי על זה בMSN אבל נראה לי שזה שקר!../images/Emo2.gif בשום אתר שהוא לא ישראלי לא ראיתי על הידיעה [אומרים שריהאנה קיבלה את ההצעה בסילבסטר] ויש תמונות פפרצי רגילות שלהם מהסילבסטר בלי שום תמונות יהלום או ידיעות... חוצמזה שניהם כולה בני 20...
גמני קראתי על זה בMSN אבל נראה לי שזה שקר!../images/Emo2.gif בשום אתר שהוא לא ישראלי לא ראיתי על הידיעה [אומרים שריהאנה קיבלה את ההצעה בסילבסטר] ויש תמונות פפרצי רגילות שלהם מהסילבסטר בלי שום תמונות יהלום או ידיעות... חוצמזה שניהם כולה בני 20...
ק ק ר י ן 20 New member 5/1/09 #3 מתוך אתר ה"סאן" http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/usa/article2093972.ece
J JoNy Boi New member 5/1/09 #4 וואחד טבעת איזה גודל! לא אבל כריס הצהיר כבר שהוא לא מתחתן לפני גיל 30 XD
ט טל עבודי New member 6/1/09 #6 אני שמח לראות שאתה חיי...../images/Emo13.gif חחח..כבר דאגתי לשלומך.. שנים שלא שמעתי מימך...
ט טל עבודי New member 6/1/09 #5 זה סתם שמעות...../images/Emo4.gif וכן גם אני קארתי את השטות הזאת..חח...
פ פרה של שוקולד New member 17/1/09 #10 קודם כל הם לא מתחתנים כריס שלי,אז די בהצלחה להם,הלוואי,רק מזל טוב