ריהאנה מצהירה ש..

JoNy Boi

New member
ריהאנה מצהירה ש..

שהיא לא מוכנה לדגמן עירום
היא אומרת שהיא לא תדגמן עירום, אפילו אם ישלמו לה המון כסף. אני חושב שהיא אומרת את זה בגלל כל התגובות המעצבנות של: "היא זנותית, היא כל הזמן ערומה בקליפים" וכולי.. היא אומרת שהיא כולה בת 19 ואם אמא שלה תראה אותה ערומה באמת אז היא תהרוג אותה!! איזה אמא מרוקאית XD היא גם אומרת שג'וש החבר החדש שלה לא ישמח מזה והוא גם סביר להניח ייפרד ממנה כי, לדברי מקורות, הוא מחפש אישה תמימה ומתוקה שיוכל להכיר להורים.. היא אומרת שלקליפים כגון אס.או.אס אמברלה וכולי היא מגדירה כ"סקסי" בלבד ולאו דווקא עירום..בקיצור היא גם אומרת שהיא עושה דברים בדרך שלה ואיך שהיא תרצה ואף אחד לא יכריח אותה להתפשט. אז רדו מזה היא לא זנותית..

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gifריהאנה בטקס פרסי המדיה../images/Emo41.gif

ריהאנה הגיע לטקס פרסי המדיה בגרמניה, בשמלת נמר סקסית והפגינה את היופי הנדיר שלה.
לדברי הכתבה היא משכה את כל צומת הלב באירוע וגם לאחר מכן הופיעה עם השיר "Shut Up And Drive" אבל החליפה לשמלה שחורה מהממת רק להופעה.. קרייפיי

JoNy Boi

New member
ושחכתי לציין

לפני זה היה עוד טקס בשם "Bambi Awards 2007" וגם שם היא הייתה עם הנמר המת על הגוף שלה XD

לא חושבת כמוך

גם אני לא יצתלם עירום גם בשביל המון כסף...זה ממש לא קשור לתדמית,לשם שלה... אני חושבת שזה יותר קשור לכבוד.... אם יש לך כבוד לגוף שלך אל תראה אותו לכל העולם זה הכל=]מבינה אותה לגמריי... וכן זה דיי מביך לראות את הבת שלך בעיתון בעירום....אני לא היתי עושה את זה להורים שלי ובטח שלא לאבא שלי...

למעלה