רידמן או תות ?!

רידמן או תות ?!

בס"ד אני מאד מאד מתלבטת איפה ללמוד אימון אישי ?! במכללת רידמן או בתות ?... האם יש לכם עצה ? לתת לי עצות טיפים משהו כל דבר יתקבל בברכה . תודה רבה רבה

bridges

New member
ממש בחירה בין קיצוניות....

לפחות לפי תפיסתי במכללת רידמן התפיסה של האימון יותר רוחנית והווייתית ובתות הרבה יותר תוצאתית וחומרית. בכל מקרה, אינני יכול להמליץ ואנחנו לא עושים זאת בפורום. הדרך הטובה ביותר היא ללכת למפגשי הכרות (לא רק של המכללות הנ"ל אלא לעוד טובות אחרות שקיימות בשוק). תנסי להתעלם מהפיצ' השיווקי ולנסות "להריח" את האווירה, את האנרגיה במקום. את יכולה לעשות זאת דרך שיחה עם אנשים שסיימו את המסלול ובעוד דרכים. תקראי גם בשאלות הנפוצות בפורום. יש שם מספר עצות לבחירת בי"ס לאימון. רונן

באמת בחירה קיצונית

כאחת שעשתה את הקורס ברידמן אני יכולה להמליץ לך כי זהו קורס מדהים, עמוק, חווייתי ומגוון (הקורס בתות סטנדרטי, קצר יותר ושם יותר דגש על אימון עסקי) העומק של הקורס נובע גם מעבודה מעמיקה על חוליות המודל האימוני, אבל בעיקר בגלל השילוב של כלים מעולם הטיפול, ההופכים את המאמן ההוליסטי למאמן שבידו כלים רחבים על מנת לעבוד עם המתאמן וללוות אותו היטב בתהליך הרגשי הלא פשוט שהוא עובר בתקופת השינוי. וישנו דבר נוסף שכדאי לך לקחת לתשומת ליבך כשאת בוחרת בין המוסודת, רידמן מוכרים ע"י לשכת המאמנים. הלשכה מקדמת חקיקה בנוגע למקצוע האימון ובוגרי בתי ספר שלא יהיו בעתיד תחתיה, יתקשו לעבוד. תות אינה מוכרת ע"י הלשכה. אני מאחלת המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

dorit994

New member
רידמן לא מוכרים ע"י איק"א

ואת חוק המאמנים שנמצא על שולחן הכנסת יזמה והציעה איק"א. לגבי תות גם איק"א לא מכירה בהם.

dorit994

New member
איק"א מכירה בלמעלה מ100 הכשרות!

קצת פרגון לא יזיק.... ואגב איק"א והלשכה ביחסים מעולים,וקיים שיתוף פעולה פורה ומפרה.

dorit994

New member
אין בכוונתי להמשיך את הוויכוח המיותר

תלמד לפרגן

אני גם אשמח לדעת :)

בס"ד אני בדרך כלל מחפשת איכות ולצערי איכות תמיד מתויג עם מותג משהו נפוץ . ואני לא בטוחה שזה נכון אבל לצערי אין לי כל כך אפשרות אחרת ולכן אני מחפשת משהו מוכר מותג משהו עמיד יציב לא משהו חולף ובתחום האימון כל כך קל ליפול על איזה שיטה חדשה שהופכת במהירות להיסטוריה כי זה פשוט לא מוכר .. אני מחפשת משהו טוב משהו שיספק אותי גם בעתיד . שיתן לי גם אפשרות לעבוד בתחום בעבודה מכובדת . כל טוב .

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
המלצות מעל גבי הפורום ואיך להתנהג בפורום

בדיוק בגלל ויכוחים מהסוג הזה שלמעלה, שהפעם אשאיר רק כדי שתראו דוגמא, אין להמליץ על בתי ספר לאימון מעל גבי הפורום. כל אחד נוטה להמליץ על בית הספר שלו והדיון שנוצר אינו פורה. יש הרבה בתי ספר טובים, יש רשימה מאוד מקיפה של בתי ספר בקישורי הפורום. המלצה היא לקרוא את החומרים שרשומים באינטרנט, ללכת כמה ערבי מבוא, ואם צריך לשוחח עם מורים ובוגרים. זה נותן תמונה די טובה. אני מעדיפה את בתי הספר הוותיקים, בהם המורים מנוסים יותר והצטבר יותר ניסיון באיך ללמד, אבל בוודאי יש גם בתי ספר חדשים וטובים.

dorit994

New member
היית צריכה למחוק את תגובתו סקיווקר

שבשרשור כאן תקף את איק"א,ובשרשור האירוח של אביאל תקף את הלשכה. זו לא התנהגות נאותה של מאמן...

סקיווקר

New member
דומני שאת חשה מתקפה דמיונית ../images/Emo13.gif

אינני מאמן, סה"כ שאלתי שאלות ואשמח לקבל מידע. בהחלט ייתכן שיחדשו לי דברים וזה מקובל ומצוין.

נעמי67

New member
מעניין מאיפה הפרשנות?

אני לא קוראת כאן שום רמז למתקפה. יש כאן הבעת דיעה ותו לא. מודל א.פ.ר.ת. ??? בהצלחה לכולם, הבעת דיעה גם אם היא אינה תואמת את שלי , היא השתקפות > השקפה > תפישה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
למעשה

מה שהיתי צריכה לעשות זה למחוק את תגובתה של אלונה ואת כל מה שנבע ממנה. ואולי אעשה זאת אם ימשיך סוג התגובות הזה.

מתלבטת יקרה

הי למדתי אימון בתות לפני שנתיים וחצי, וברידמן סיימתי לפני כחודש את מסע חיי שנמשך כשנה וחצי- לימודי אימון הוליסטי..אוכל לספר לך בכמה נקודות מרכזיות מדוע, לדעתי, רידמן הוא המקום הנכון ללמוד אימון. ראשית, המקום עצמו,האווירה, האנשים שמגיעים לשם.. שנית, ברידמן תוכנית הלימודים כוללת תכנים עמוקים, הכרת עצמך דרך טכניקות "עוקפות שכל" כמו דמיון מודרך, הכרת ילדתך הפנימית ועוד כלים רבים המאפשרים שינוי עמוק , אמיתי ,פנימי לפני שאת ניגשת לאמן אחרים. ללא מילים קשות לגבי לימודי בתות-אוכל רק להדגיש שאדם המחפש ללמוד שוב את אותו מקצוע במקום אחר- אומר הכל... בהצלחה היכן שלא תהיי אירית

תודה רבה לכם ../images/Emo13.gif אתם נפלאים .

בס"ד כל הדברים מאד הועילו לי . ואכן אני בדרך כלל לא מחפשת מותג. אבל בקטע הזה דווקא אני מחפשת המלצות ואיפה שאני אקבל יותר המלצות זה יהיה טוב . הבנתי שדרך האונ' יש אפשרות ללמוד אימון כקורס. תחת שם אחר . שזה יותר זול וגם מוכר יחסית . הבנתי שרידמן הוא מוכר כמכללה אבל תות זה היום מוכר ומחר כבר לא . אני באמת אנסה לטעום את האוירה לצערי בתות ההרשמה נסגרת אז אין לי כל כך אפשרות להיות שם בשביל לטעום זה או כן או לא . אני מקווה למצוא משהו טוב ולא לבחור תחת לחץ . שוב תןדה לכם .

למעלה