ריג למכירה

ריג למכירה

קונטיינר Javelin Odyssey מתאים לחופות בגדלים 150 ומטה, צבעים אפור + אדום, הקונטיינר בן שנה. סיפרס 2 בן 4 שנים, לאחר ביקורת והחלפת סוללות. רזרבי 143 PD. חופה - סטילטו 150, לאחר ריליין. מחיר - 22,000 ש"ח.

snafu

New member
aren't you a bit off

brand new gear with all the options is around $6000 and you are asking $5700

it is as a new gear

the price of a brand new gear is $ 6,800 + you have to wait 18 weeks, i think it is a good deal, do you have price to offer?

noamk

New member
שמע.

אני אף פעם לא מתערב בענייני מחיר, כי אין לי שום סיבה, ושוק זה שוק (היצע וביקוש וכל החרטא הזה). אבל המחיר שלך באמת מנותק מהמציאות. בכל מקרה - מאחל לך בהצלחה במכירה.

snafu

New member
call sonic at the ranch in ny

he sold to a few friends of mine mirage with every thing new custom sabers pd reserves new cypress/vigil and he threw in a gear bag for 6000-6200 u r offering a used canopy, reserve & cypress. for a $500 discount no offense man but u r dreaming and go on dropzone.com and check prices just to get an idea any ways hope u find some one who wants it Blue skies

מבצע חנוכה

או.קי. אני מציע הנחה מיוחדת לרגל חג החנוכה ובנוסף אני מוכן גם להוסיף תיק לציוד, קונה רציני יקבל הנחה רצינית, הקונה יהנה מציוד ממיטב היצרנים המובילים בתחום.

ilmt

New member
הצעת רכישה לחנוכה

12,000 ש"ח מוכן לקנות כולל התיק לציוד ו 5 צניחות להכרת הציוד . לאחר החנוכה הצעתי לרכישת הציוד תרד ל 10,000 ש"ח וכל שבוע הצעתי תרד ב 1,000 ש"ח אז לא כדאי לך לחכות 10 שבעות עד שתמכור .

omri ran

New member
ריג וציוד למכירה

קונטיינר voodoo בן 4 רזרבית pdr143 בת 2 סייפרס2 בן 2 חליפת ff בצבעים שחור צהוב קסדת mamba full-face של bonehead 052-8541393 עומרי חג חנוכה שמח לכולם

FlyingMoo

New member
קנית ציוד בזול מDZ.COM!

עמיתיי הצנחנים עקב היצע מאוד מוגבל בישראל, לעיתים נוטים המחירים להיות חסרי פרופורציה, ו/או הציוד שאתם מחפשים לא זמין. באם ירצה צנחן (או צנחנית) לרכוש ציוד מחו"ל, אני מוכן לטפל בכל הקשור לבדיקת ריגר של הציוד, ומשלוח לארץ. כל זאת כדי לתגבר את זמינות הציוד (האיכותי יותר) במחירים שיותר יתאימו לעניי הממון שבנינו :) לא, אני לא דורש שום סכום לטיפול בעניין, רק שתהיו רציניים בעניין הקנייה אם כבר בחרתם להריץ אותי בסיבובים:) מנסיוני, הקניה דרך dropzone.com מאוד בטוחה, מה גם שאתם לא משלמים כסף טרם הציוד נבדק ואושר בידי יד שלישית (לצורך העניין אני, או כל מכר אחר שלכם בארה"ב) מנסיוני, בדיקת ריגר לציוד מלא עולה בסביבות ה 70 דולר, כולל בדיקה של החופות, הריג וקיפול הרזרבי. משלוח לארץ לא ידוע לי. כל מחיר שתשיגו מאותו אדם (וניתן להוריד את המחירים ביתר קלות) פלוס עלות הבדיקה ומשלוח לארץ. מקווה שאוכל לעזור. Moo :) נ.ב. אם תרצו למכור פריט זה או אחר בזירה הארה"בית סביר להניח שאוכל לעזור גם בזה.

למעלה