ריגושים ..

ס י ו ן1

New member
אז למה את עונה ?

חייבת לענות במקומות אחרים חייבת לעקוץ במקומות שונים שואלת ללא סוף בלונדה מה יהיה הסוף?

blonda3

New member
אני עונה כי שאלת../images/Emo8.gif

ועכשיו אני מנסה לענות בצורה יותר ברורה. בסדר? "האם קרה לנו שהיינו במערכת זוגית/רומנטית חשבנו שאנו אוהבים שייכים רוצים מתכוונים...(כן קרה לי ועוד שאני מכירה) אבל בעצם הרגשות היו מבולבלים בין לרצות את האדם ובין להרגיש באמת את שחשבנו שהרגשנו? "כן-קרה לי ולעוד...שהיה בלבול בין מה שרציתי/רצינו שזאת אולי הפאנטזיה-לבין מה שהרגשנו. היו רגשות, היתה תשוקה, חשבנו שיש התאמה, ובסוף-הכל התפוצץ, ולא יכולנו להמשיך להיות ביחד, מה שקטע את הקשר.חשבו שאהבנו-ואולי באמת אהבנו, אבל אותה אהבה לא הספיקה כי היו דרים אחרים שלא התקיימו בקשר או בזוגיות שלא איפשרו לו להמשיך להתקיים. אז כאן עניתי לך פעמיים כן. "האם בעצם היינו בקשר כדי לא להיות לבד ולא ידענו שזה כך?" גם כאן התשובה שלי היא כן. בהחלט יכול להיות שהייתי/היינו בקשר גם כדי לא להיות לבד ואני חושבת שכן ידעתי שזה גם כך-ומבחינתי זה גם דבר טבעי ןלגיטימי-כי בעייני-לא טוב היות האדם לבדו. אבל שוב-אם יש פרמטרים שלא מתאימים-הקשר לאורך זמן לא יחזיק. מקווה שהפעם נתתי תשובה יותר מספקת. מתנצלת על העקיצות בעבר.

למעלה