ריבת

ריבת ../images/Emo210.gif

היום בצהריים, התכתבתי עם חבר (עירניק) במסנג'ר, כשסיפרתי לו שעבר חבר (קיבוצניק) והשאיר אוכל, הוא נותר פעור פה. הוא לא הבין מה נגמר עם הקיבוץ שלנו, "מה?!!? אנשים סתם עוברים ומשאירים אוכל?" עניתי לו, הסברתי לו והוא, בתמורה, טען שזה ממש מצחיק. הוא אומר שהוא בכלל לא מכיר את השכנים שלו, אני אמרתי שאצלנו זה נהוג שכל פעם שאנחנו מכינים דברים בכמות גדולה (ריבה, גבינות, לחמים, גרנולה ביתית, עוגות ועוד), זה מובן מאליו שנעשה משלוחה לשכנים הקרובים וההפך. זה נראה לי הכי ברור ומובן שכך זה יהיה. איך זה עובד אצלכם? יש סחר חליפין גסטרונומי? זה נראה לכם תמוה, משונה? יתקוף אתכם פרץ של צחוק כמו את העירניק ההוא? קדימה, שתפו את הפורום. אני סקרנית:)

MoRoSH11

New member
האמת? פעם ראשונה שאני שומעת שאנשים עושים

דבר כזה

moranka

New member
אצלנו

במשפחה הקרובה יש. דודים שלנו מביאים כל מיני מאכלים מעולים בתמורה לתוצרת חקלאית ביתית או מאכלים אחרים.

Nipiy

New member
חחח אצלנו זה ככה

יש לי שכנים שאף פעם אין להם מצרכים, ותמיד הם באים אליי אפשר ביצה? אפשר קטשופ? אפשר לימון? אפשר שמן? אפשר חמאה? לפעמים אני תוהה אם הוא הולך מאחורי בכלבו שאני קונה מצרכים כדי לבדוק מה אני קונה. ד"א זה נכנס לרשימת אנשים שצריך להרוג.

אנחנו לא נותנים אוכל לאחרים בקיבוץ, והם לא

נותנים לנו. אם נשאר הרבה אז הכלבה מקבלת קצת ואת היתר הפח מקבל.

mororev

New member
אנחנו שכנים מטרידים..

אנחנו גם מהמעצבנים שתמיד מבקשים ביצה, תפו"א ובצל מהשכנים, כי תמיד שוכחים לקנות משו. עושים מין סבב כזה - פעם מבקשים מהשכן הזה ופעם מההוא, כדי שלא יצא שכל פעם לוקחים מאותו אחד..חח.. וגם מאיתנו מבקשים.. וכמובן שאם יש אז מביאים..

אממ...

לאמא שלי יש עם אנשים מהרכבת שלנו... עם שאר האנשים בקיבוץ לא כלכך.. אבל יש אצלנו בקיבוץ "נוהל חסידה" שכל פעם שמישהי יולדת במשך כמה שבועות (או אולי חודשים) כל פעם מישהו מהקיבוץ מכין לה ארוחת צהריים..

למעלה