ריברסינג

avinoni23

New member
ריברסינג

1)יש פה משהו שהתנסה בריברסינג למשך תקופה ארוכה והרגיש שינוים למשל באמונות מגבילות ?
אפשר פירוט קטן ?
2)האם יש מקרה שנוצר כאב מסוים למשך תקופה בגלל הריברסינג ? כי הריברסינג עובד גם אחרי הטיפול ...?
3) ועכשיו שאלה קשה רק למומחים:)
איך הגיוני שריברסינג מנקה אמונות מגבילות אם התת מודע בעצמו לא יודע מה זה טוב ומה זה רע.. אז איך הנשימה כן יודעת מה זו אמונה מגבילה ומה זו אמונה מעצימה ?

היי

התנסיתי חצי שנה בריברסינג המקורי לא מה שעושים היום ( למרות שגם זה עובד אבל זה אינטנסיבי מידי עבורי ).
אני לא יודעת אם זה ביטל לי אמונות היו לי המון שכבות להסיר והמון התנגדויות שכן הרגשתי חלק מההתנגדויות בטיפול
גם מבחינת קושי לנשום לתוך הנושא שעלה פתאום ( פתאום האף נסתם וכאילה ).
התחילו לי כאבי גרון ואוזניים אחרי תקופת מה ומהיום הם מהווים עבורי סימון שהעבודה פועלת.
אם עובדים איתי על הילדה הפנימית לרב היא מופיעה בצורת כאב גרון.
עוד אחד מהסימפטומים היה צחוק.
בטיפול החדש שאני עושה שהוא כבר לא ריברסינג אבל הוא גם פועל על התת מודע ומטמיע אמונות חיוביות ומבטל שליליות
אז גם שם חלק מהסימפטומים שחוויתי בריברסינג חזרו. כאבי גרון ואוזניים היה לי בטיפול אחד ולאחרונה לקראת סוף הטיפול מתפרץ צחוק.
בגדול הטיפול בריברסינג היה לי טוב ופתח לי את התת מודע והייתה לי מטפלת מדהימה ( נשמה אמיתית כפרעליה ), אבל...
בהתחלה היו דברים קצת מפחידים. כי למשל הייתה פעם שנסעתי למיסטיקנית בתל אביב ויום לפני איבדתי תיאבון מהריברסינג
( כי זה פועל על הגוף אז זה עשה לי תופעות גופניות ), ואחרי חלק מהדרך שהייתי צריכה ללכת הבנתי שאם אני לא אשב אני אתעלף פשוט
אחר כך זה נרגע ובהדרגה חזר לי התאבון וגם פעם אחת יחסית בהתחלה אני חושבת זה גם שינה לי איכשהו את תפיסת הריח והטעם.
אבל זה הגיוני כי הגוף מגיב ו"מדבר".
אם היה לי כסף וזמן הייתי עושה גם את זה וגם את הטיפול שלי אני חושבת שריברסינג זה טיפול טוב ביסודו וחשוב למצוא מטפל טוב שיתמוך
בשינויים שעוברים על המטופל. לי הייתה מטפלת שהייתה גם מתקשרת אז היא הסבירה לי על התופעות הפיזיולוגיות שחוויתי ולמה זה מתקשר כי בהתחלה זה הפחיד אותי מאוד כי תמיד דברים לא מובנים מפחידים.
טיפול חמוד בהצלחה.

מקווה שעזרתי אבל באמת הכי טוב להתנסות. בנוסף רציתי לציין

שבתחילת הטיפול עם המטפלת ניסיתי לנשום כמו בריברסינג שראיתי מסביב לא המקורי הריברסינג המאומץ
של הנשימות הכפויות ואז הרגשתי שיוצאת לי אנרגיה מהיד אבל גם הריברסינג הרגוע המקורי בו נושמים נשימות מעגליות בטבעיות
ובלי לאנוס אותן ( את הנשימות ), מתעוררים דברים .
אז כל אחד ולמה שהוא מתחבר. ריברסינג מאומץ אני יכולה לעשות רק בקבוצה לבד קשה לי מידי
לדעתי מה שהנשימה עושה זה שהיא עושה תהליך ניקוי ולפעמים נושא מסויים קשור בעוד נושאים או קבור עמוק בגוף/ תת מודע
ולכן לוקח לו זמן להשתחרר. זה אינדיבידואלי אבל אצל כל אחד

avinoni23

New member
הקוסמת הורודה2

תודה רבה..
השאלה הגדולה האם תאכלס את מרגישה שינוי משמעותי בחיים ?
אנחנו חיים בעולם השקר מכול כיוון אפשרי משקרים עלינו אז באמת חשוב לי לבדוק תדברים לעומק!
ואני למדתי כלל בחיים אני מאמין רקק לתוצאות

השאלה האם בסוף בסוף את מרגישה מהפך מסוים ?
למשל פחד קהל שהתפוגג? חרדה שנעלמה? דיכאון שנעלם ? קשב וריכוז שנעלם ?
כול מיני סוגי פחדים שנעלמוו!!?

אצלי לא מרגישה שעשיתי זאת מספיק זמן

כל אדם מגיב אחרת המטפלת שלי עזרה לאנשים להבריא מסרטן למשל אולם חברה שלה מתה מכך והריברסינג לא עזר לה.
כך שלא כל דבר שעוזר לאחד עוזר לאחר. אני מרגישה שגירדנו את פני השטח ולא סיימנו אבל היא עשתה לי הכנה
לקראת הטיפול הבא. כי המטפלת שלי לא הייתה צריכה לפתוח לי את התת מודע שכבר היה פתוח בזכות הריברסינג וישר
נגשנו לעניינים

בריברסינג הבנתי כמה אני מרוחקת מכל מיני חלקים בי וכמה חלקים תת מודעים מנהלים אותי. ולמה הלקות למידה שלי לא צריכה
באמת להיות כי לא נולדתי ככה והיא תוצר של רגשות מודחקים וכאילו...
היו פעמים שהמטפלת ראתה את האני העליון שלי מתחבר אלי. אותו פחות הרגשתי ואת הילדה כן הרגשתי בכלל יש לאדם המון חלקים.
אבל זה היה לקראת סוף התקופה שלי איתה. אז לא יודעת.

נ.ב.

התת מודע יודע מה טוב ומה רע ותמיד מעדיף טוב.
בחיי.
ראיתי זאת בטיפול שלי כשהייתי צריכה לבחור צבע לסיפור להטמעה ובחרתי אדום שהזכיר לי כעס
התת מודע סירב לקבל אותו בטענה שזה שלילי.
מה שכן זה רק מראה בכמה שליליות אנחנו מקיפים את עצמינו אם התת מודע שלנו מקבל את זה

avinoni23

New member
הקוסמת הורודה

תודה רבה על התשובה.
חבל לי שאני לא יודע אנגלית הייתי חוקר את הריברסינג באתרים בחול
שאלתי כול מיני מטפלים טבעיים מאוד מוכרים בציבור על הריברסינג וכולם אמרו שהשיטה נשמעת מעניינת מאוד...
אבל הם לא מכירים אותה לעומק והם לא יוכלים לתת לי תשובה האם באמת עובד או לא עובד .
אני אישית התנסתי בשיטה ואני מרגיש שברגע שאני לחוץ אז זה משחרר לחץ
השאלה הגדולה האם באמת זה מגיע לרבדים העמוקים ביותר ומשחרר אותם
כשנסיתי בעצמי תשיטה אז מרגישים כאבים בגוף גוף נרדם אבל לא מרגיש שעולים לי כול מיני דברים מהעבר..
מה שכן שעשיתי כמה פעמים תריברסינג לפני שינה וחלמתי כמה חלומות רעים... (שלא קורא לי אף פעם )
אבל אחרי תקופה אין חלומות רעים ואין כלום...
את יודעת לפעמים האמונות המגבילות משתנות בלי לעשים לב לפעמים צריך ממש להתבונן ולבדוק

אבל עד היום לא ראיתי באמת תגובות שאנשים אמרו וואי עשיתי ריברסינג חצי שנה ואני מרגיש שינוי אדיר נעלמו לי המון פחדים... המון אמונות... הרגלים רעים... לא ראיתי כזו תגובה עדיין .... למרות שהשיטה מאוד מוכרת

בפעם הראשונה שעשיתי משהו דומה לריברסינג לא הרגשתי שום שינוי אפילו המטפלת שלי העיפה אותי
בטענה שזה לא עוזר לי. כשהגעתי למטפלת השנייה כעבור תקופה ארוכה יחסית ישר כמעט זה התחיל לפעול.
זה תלוי בהרבה דברים במוכנות במטפל בך וכדומה. לדעתי האפקט עם מטפל יותר חזק מאשר לבד
תנסה עם מטפל או בקבוצה מספר פעמים ואולי תרגיש הבדל גדול יותר
בהצלחה

סינבד

New member
אני לא יודע כלום על ריברסינג

אבל יצא לי לגלות דבר או שניים על נפש האדם (ועל עוד כמה דברים). אני מציע לך לקרוא ולהבין את מה שכתוב כאן [URL]http://www.hadar.dx.am/Alayers.html[/URL]
אחרי שתבין מה אתה מחפש תוכל לבחור לך את הדרך שמתאימה לך להגיע את המטרה שאליה אתה שואף.

s i s u

New member
הלכתי לקרוא וישר עלה לי "יעוץ הדדי". ניסיתי פעם, שיטה טובה!

סינבד

New member
למה אני לא מופתע?

אני פעיל בקהילת הייעוץ ההדדי להערכה מחדש מאז 1998

ינוקא1

New member
שיטה מדהימה , קודם כל.

אינני חושב שהיא מתאימה לכל מקרה , אבל במקרים בהם היא מתאימה , היא תעשה נפלאות יותר מכל שיטה אחרת.

לגבי איך זה "עובד" - מהתנסותי (לא בטוח שזה התיאור ה"רשמי") :

יש לסינים משפט גאוני : "במקום שיש זרימה אין כאב , במקום שיש כאב אין זרימה".
בריבסינג , בדרך כלל נושמים נשימות בצורה מאוד אינטנסיבית.
מאחר והנשימה היא כח החיים , אז מה שזה עושה זה "מזרים" בלחץ רב את כח החיים בגוף.
מורגשת זרימה חזקה מאוד של הצ'י במרידיאנים.
מאחר וכך , זה פותח חסימות רגשיות ואחרות בעוצמה מאוד מאוד גדולה.

לכן היא שיטה נהדרת לכל מצב של "תקיעות" חזקה מאוד.
היא פותחת "חסימות" , יותר מכל שיטה אחרת שאני מכיר.
זה לא משנה באיזה רמה החסימה - אנרגטית , שכלית , רגשית ...

אבל כאן נמצא גם החסרון :
היא בעיקר "פותחת חסימות" אך היא לא "בונה".
זה כמו "לנער" את הבן אדם בעוצמה מאוד גדולה ,
כמו לפתוח סתימה בעזרת פטיש חמש קילו.

אך כדי לבנות משהו יציב , צריך בדרך כלל עבודה הרבה יותר איטית והדרגתית.
ואת זה הריברסינג לא עושה.

ועם זאת , היא שיטה נפלאה ממש לאנשים שנמצאים במצב של "תקיעות" מאוד גדולה.

לגבי ההסברים על ה"תת מודע" וכו'
הנשימה היא דבר מאגי , ההסברים הללו לעולם לא יוכלו להסביר את המהות של מה שעושה הנשימה.
לכן כדי להבין את הריברסינג צריך להבין רק בחוויה ורק דרך הגוף.

בשורה תחתונה , הריברסינג פשוט מזרים בעוצמה כל מה שתקוע בחיים מבחינה אנרגטית.

ינוקא1

New member
היא לא "בונה".

היא פותחת חסימות.

וזה לא פחות חשוב , רק שיש אנשים שזקוקים יותר לפתיחת חסימות , ויש כאלו שזקוקים לבניה.

היא "תבנה" אם יעשו את הנשימות בצורה איטית והדרגתית , אבל זה שונה מהריברסינג שחוויתי , וגם יהיו אז בריברסינג פחות "חוויות".
כי בניה היא תהליך חיוני אך קצת משעמם , ופתיחת חסימות זה תהליך של "וואאוו".

שיטה מצויינת ל"בניה" זה צ'י גונג למשל (הכי טובה לדעתי) , כנ"ל טיפולי מגע , כנ"ל עיסוק באומנויות כלשהן.

למעלה