ריבלין - ירושלים

Siren

New member
ריבלין - ירושלים

הגענו לסופשבוע קר(רררררר) בירושלים והחלטנו לנצל את העיסקיות של יום שישי לארוחה טובה. ריבלין נמצאת בבית אבן בנחלת שבעה ומעוצבת באופן אלגנטי-נקי ומחולקת למספר חללים. פתחנו במפלצת פוקאצ'ה שהגיעה חמה עם זיתים מצויינים, פלפל צהוב קלוי ותוכנו של חציל קלוי.

Siren

New member
מנות ראשונות

אני אכלתי רביולי עגבניות ברוטב חמאת עגבניות וגבינת פרמז'ן שהיה מצויין מכל הבחינות. המרקם, הטעמים, גודל המנה... יאממי! ניגבנו את הרוטב עם לחם עד שהשארנו צלחת נקיה.

Siren

New member
וגם...

טרטר סלמון עם בצל סגול, שמן זית ווסאבי. חבר שלי מאוד נהנה מהמנה אבל אני שנותן את הדעת לכל הפרטים הקטנים (פולני...) התאכזבתי. זה התחיל מהעובדה שהמנה הוצגה בתפריט כסלומון. טעות אולי נפוצה בבתי קפה חובבניים שמגישים מנה דומה, אך לא רצוייה במסעדת שף. נתח הסלמון שהוגש לא הצטיין בטעמו והירקות שנקצצו איתו היו רחוקים מלהיות אחידים בגולדן. אסתטיות שמאפיינת מנה זו לא נרשמה במקום. טרחני? בטוח! אבל זאת רמת הציפיה שלי ממקום כזה ואולי בגלל שמדובר בעיסקית זולה ההקפדה לא היתה במיטבה.

Siren

New member
מנות עיקריות

מחבת פירות ים שהכילו קלמארי, ראשי קלמארי ושרימפסים. המנה הצטיינה בתיבול אבל בילתה יותר מידי זמן על האש. 2 דקות פחות היו עושים לה חסד

Siren

New member
וגם...

פילה דג מוסר עם פירה הצטיין בטעמיו. הפירה נעשה כמו שפירה אמור להיות והדג היה עסיסי וטעים המחיר: 69 לעיסקית * 2 מחיר שווה אבל לא הייתי חוזר לארוחה במחיר מלא. ריבלין

למעלה