ריבית

קורנייי

New member
ריבית

רציתי לשאול? האם יש בארץ או בחו"ל חברות אמינות שניתן לסחור דרכן במט"ח בסכומים קטנים ללא חישוב הריבית (רווח והפסד)?

forex analist

New member
אם כן אפשר לעשות מיליונים- הסבר:

בחברה אחת עושים לונג למשל GBPJPY הריבית שם תהיה כ5% לשנה. בחברה אחרת, זאת שאין בה ריבית, נעשה שורט על אותו מטבע וככה נקזז את התנועה של הצמד. נישאר עם רווח ריבית ללא סיכון! תחשבו על לירה טורקית מול יאן... כמעט 20% בשנה!! עם המינוף שיש בפורקס ( נגיד 1:100 ) אפשר להרוויח פי 20 ולקנות בית סוף השנה ב200,000 % שלא לדבר על מינוף של 1:500 ... אז אם יש כזאת חברה תספרו לי. בבקשה.

vn78126

New member
אתה משלם ריבית גם אתה יודע..

אם אתה לונג GBP אתה מקבל ואם אתה שורט אתה משלם

קורנייי

New member
שוב ריבית

הבסיס לשאלה שלי הוא איסור "ריבית" בתורה. האם יש איזושהי אפשרות של מסחר יומי ללא ריבית. האם החברות הישראליות שהן עושות שוק לוקחות ומשלמות ריבית?

vn78126

New member
יש מה שנקרא חשבון איסלאמי

כידוע יש הרבה יותר איסלאמים מיהודים וגם לאיסלאמים אסור לקבל ריבית אני יודע שבסקסו בנק יש חשבון כזה אבל אתה משלם עמלה חד פעמית של 5 פיפס לכל עיסקה תנסה פה..www.goforex.co.il

ctber

New member
תפסיק להטעות

אם זה היה באמת אז אנשים היה מיליונים

ctber

New member
כן אפשר

זה אפשרי בחברה אחת עושים עסקת פורוורד זה עם ריבית בחברה אחאת עושים עסקה ספוט זה בלי ריבית

ctber

New member
ריבית

עסקת פורוורד זה עם ריבית עסקת ספוט זה בלי ריבית יש בארץ חברות שניתן לסחור דרכן במט"ח בסכומים קטנים ללא חישוב הריבית

ctber

New member
ריבית

עסקת פורוורד זה עם ריבית עסקת ספוט זה בלי ריבית יש בארץ חברות שניתן לסחור דרכן במט"ח בסכומים קטנים ללא חישוב הריבית

Dirge

New member
ספוט זה כן אם ריבית

אם זה מתגלגל ליום שאחרי אז כן חל עליך השברירית ריבית של אותו מעבר יום. אמנם לא מרגישים את זה בספוט, אבל זה קיים והסיבה שהוא לא רוצה ריבית זה סיבה דתית, לכן גם אם לא מרגישים, זה חשוב לו.

לוחם770

New member
אני לא הבנתי משהו

אם יהיה אפשר להסביר לי לדוגמא אם אני פותח עיסקה שהריביצ לרעתי בחברה שלא מתקזזת איתי על ריבית לדוגמא אפיקס ומצד שני אני פותח עיסקה שבה הריבית לטובתי אצל חברה שעושה לי חישובי ריבית מידי יום כמו לדוגמא פורקס ווב טריידר אז לכאורה אני מתקזז על עליה וירידה של המטבעות ומרוויח רווח מטורף על הריבית לא ככה???

דודולוי

New member
הפרשי ריביות

רווח מטורף זה קצת מופרח.... בשביל לקבל ריביות ברמה של טירוף אתה צריך לעבוד על צמד עם הפרשי ריביות ממש משמעותיים ולהחזיקם לאורך זמן. ניתן לך רעיון.... בצמד פאונד יין הפרשי הריביות בלונג יהיו משהו כמו 70 פיפס לחודש לטובתך...אם שווה לך לעשות את כל הסיפור אז לך על זה יש גם מטבעות עם ריביות גבוהות יותר נסה ניוזי גם...

raanans

New member
מסחר יומי, ריבית, וטיפ

יש חברות שניתן לסחור איתן ללא ריבית, בתנאי שאתה סוגר את הפוזיציה לפני סוף יום המסחר. הם לוקחים \ נותנים ריבית רק על פוזיציות פתוחות בשעה מסויימת. (בד"כ 17:00 בשעון ניו-יורק) טיפ נוסף שלמדתי בדרך הקשה: אצל רוב הברוקרים - כאשר סוחרים בצמד מטבעות עם הפרש ריבית גבוהה (למשל USDJPY) הברוקר ישלם לך ריבית אם אתה LONG במטבע עם הריבית הגבוהה, ואתה תשלם ריבית לברוקר אם אתה SHORT. יש ברוקרים שמנצלים סוחרים חדשים שאין להם ידע, והם יגבו ממך ריבית גם אם אתה LONG, וגם אם אתה SHORT. מומלץ לא לעבוד אם הברוקרים הנ"ל.

raanans

New member
לא רוצה לתת שמות, מה תעשה לי?

ברוקר מסויים שעבדתי איתו לפני שנתיים גבה ריבית גם על LONG וגם על SHORT. (הם קראו לזה בשם אחר, לא ריבית) אני לא רוצה לפרסם שמות. אני רק נותן טיפ לקוראי הפורום - לבדוק עם הברוקר שלכם שאתם מקבלים ריבית יומית כאשר אתם בפוזיציה שאמורה לשלם לכם ריבית.

למעלה