ריבועים?

User531

New member
ריבועים?

אני בן 18 ומתאמן כבר שנה בעיקביות....קראתי את המאמר על הריבועים בבטן ורציתי לדעת. אני כבר מתחיל לראות ריבועים אבל עדיין טעון שיפור השאלה היא לאיזו רמת שומן צריך להגיע כדי לראות אותם ממש ומתי אני יודע שיש מעט מדי שומן בגוף....

בין 8-11 אחוזי שומן לגברים

יש מחשבוני BMI שעוזרים לקבל אינדיקציה, אבל אין כמו מראה עיניים. אתה יכול להכנס לאתרים שמופיעים בקישורי הפורום, ודרכם למחשבונים שמפזורים כמעט בכל אתר.

ronen222

New member
גם 12 זה טוב

הנה מחשבון מאד יעיל ודי מדויק bmi לא ממש טוב לאנשים שיש להם מסות שריר גבוהות

נכון, אבל עדיין BMI הוא אינדיקציה

טובה, אחרי הכל, כמה גבוהה יכולה להיות מסת שריר אצל בן 18 שמתאמן בסך הכל שנה?

sowhatt

New member
מ-ק-פ-י-ץ, אם כבר עוסקים בזה

אז שאלה, [חיפשתי בחיפוש, ובמאמרים] איך בודקים % שומן לפי BMI? [זה בסדר אין לי מסת שרירים גבוהה] ועוד שאלה, בבדיקת היקף הבטן באתר שהוא הביא, איך מודדים את ההיקף? להוציא את הבטן החוצה? להפעיל את שרירי הבטן? או למדוד את היקף הקו שעובר דרך הפופיק או איך בדיוק? כנ"ל גם לגבי היקף היד וכל זה, לעשות שריר ולמדוד את ההיקף? או במנוחה?

sowhatt

New member
ועוד שאלה

לפני המחשבון שהוא הביא פה בקישור, יש לי בערך 10.2-11.2 אחוזי שומן. אבל בכלל לא רואים את הריבועים אצלי... אני גם רזה. אני לא יכול להרשות לעצמי להוריד יותר מדי שומן, אחרת זה הגוף לא יראה טוב

crackerz

New member
יכול להיות ש .....

האם יכול להיות במחשבון שייצא לי שיש לי - באחוזי השומן ???

eminm

New member
ונגיד אצלי..

רזיתי המון ונשאר שכבה בבטן של שומן שמפריעה לקוביות להיראות אם אני ירזה עוד אז אני ירזה גם בשאר החלקים בגוף כמו פנים וכאלה ויכול להיות שזה יהיה ממש מכוער.. אז איו לי כ"כ מה לעשות אי אפשר להוריד שומן רק במקום אחד..

למעלה