ריבוי אורגזמות

דונה77

New member
ריבוי אורגזמות

ערב טוב , אני בת 30 לפני השאלה אני אקדים ואספר : כשאני מאוננת הפעם הראשונה לוקחת יותר זמן - 2 דקות ... בערך. וכשאני מחדירה ... אז האורגזמה מופיעה יותר מהר . כשאני גומרת אני מרגישה רטיבות דופק והתכווצויות בנרתיק. כשאני עם גבר אני יותר מגורה , אני יכולה לגמור בן 3 ל-30 פעמים בערב. החבר הנוכחי מרגש אותי בצורה יוצאת דופן והוא לא מרגיש את ההתכווצויות רק את הרטיבות המוגברת. אני רוצה לציין שחוץ מסקס במהלך היום והערב הוא נוגע בי , ואני שותה המון מים כי אני ממש מרגישה שאני מתייבשת . כשאני איתו אני מרגישה את אותה הרגשה כמו שאני מאוננת רק בעוצמה יותר גבוהה ! השאלות : 1. איך אפשר להוכיח שאלה הם אורגזמות ולא סתם הרטבת הנרתיק? 2.האים זה הגיוני שאני גומרת כל כך הרבה פעמים (יכול להיות שאני "עובדת" על עצמי?) 3. למה אני גומרת יותר מהר מחדירה ויותר לאט מגירוי הדגדגן ? כשאני שוכבת איתו הרבה קורה לי שהרגליים רועדות מבלי שארצה , מה זה ????? תודה

אiר1

New member
דונה שלום

מה שאת מתארת מאד דומה למה שקורה אצלי, רק שאני לא מגיעה ל-30 אורגזמות, אלא זה נע בין 300 ל-500 אורגזמות בממוצע, במשגל שנמשך כשעתיים-שלוש. לגבי הוכחה - את לא צריכה להוכיח כלום. פשוט תיהני ממה שזכית בו. גם אני רגילה לזה שלא מאמינים לי וכבר מזמן מאסתי בהוכחות. מי שלא מאמין - שלא. לגבי רעידות - אני לא רועדת רק ברגליים. אצלי כל הגוף רועד ומפרכס. זה לא הכל. התגובות הן מגוונות וחזקות מאד. את בחברה טובה. זה נקרא מולטי-אורגזמית.

andre la mousia

New member
ביטוי לאורגזמות חזקות/מרובות אפשר לראות בחיוך

ובעיניים שלך. יש הרבה ביטויים כאלו של ארגזמות, צריך רק לא להיות אטום לחלוטין כדי לראות/לחוש/להרגיש אותן. אצל חלק מבנות הזוג שלי שגמרו באופן "חזק" ראיתי מבטים שאי אפשר לזייף של הנאה ואושר. אם בן הזוג שלך לא מרגיש את הרעידות ואת שאר הסימנים, שינסה להאיט באופן משמעותי את הקצב ואת האינטנסיביות של החדירה, ושינסה לחדד את התחושות שלו. זה פשוט, וצריך רק מוטיבציה וסבלנות.

למעלה