ריבאנוד

zivadina

New member
טיפול בריבאונד

ניתן להוסיף חצי כדור או פחות מזה של ריטלין מסוג "רגיל" כשעה לפני תפוגת המנה הרגילה. באופן הזה השפעת הריטלין מתפוגגת לאט יותר וכך נמנע הריבאונד. אפשרות אחרת היא לעבור לכדור ארוך טווח או עם מנגנון השהיה משוכלל יותר.

רויהלה

New member
עוד שאלה

האם הנארולוג יכול לתת שני סוגים שלקטלין, לדוגמא גם אס אר ביחד עם רטלין רגיל? בני בן ה10 לוקח רטלין אסאר עובד עליו מעולה אבל הריבאונד אחרי זה מטריף אותו וכמובן את הסביבה,,, ביום שני יש לי תור לרופא נארולוג כדי לדוח לו איך עבד חודש נסיון עם אס אר,, האם להמשיך או לעבור לכדור אחר או להמשיךרגיל ולהוסיף רטלין לאחר הצהריים.! המשך יום נעים רויה

meivari

New member
כן אפשר

בני מקבל SR בתוספת של רבע כדור רטאלין רגיל לבית הספר או כדור של רטאלין רגיל כאשר צריך לפעילות אחה"צ. זה המינון שנקבע לו ע"י הרופא המטפל ובמקרה שלנו נסיון לעבור לרטאלין LA לא הצליח.

05 מיכל

New member
אחד הפתרונות לריבאונד

הוא לתת רבע כדור רגיל כחצי שעה לפני שהריבאונד מתחיל. אם את לא בטוחה שהילד יזכור לקחת בביה"ס את הפעם השנייה - זה יכול להיות פתרון טוב. דרך אגב, עם רגיל אין לו ריבאונד?

רויהלה

New member
יש אבל פחות...

למען האמת אני לא רוצה להחליף את האס אר, כי הוא משפיע עליו טוב, אבל יש לי ימים "אלוהים ישמור" לא רוצה להיזכר בריבאונד. בקיצור איך כתבו כאן: החיים שלנו זה כמו רכבת הרים, פעם למעלה ופעם למטה. אני רק מתפללת שיהיה לנו את הכוחות הנכונים ברגעים הנכונים.

zivadina

New member
שני סוגי ריטלין

כדאי להצטייד במכתב מן הרופא המטפל שלכם, בו הוא כותב לרופא המשפחה שהילד צריך שני סוגי ריטלין וכמה בכל חודש. את המכתב הזה תצלמי כדי שרופא המשפחה יתייק אצלו, וכדי שתוכלי להראות לרוקח ביחד עם מרשמי ההמשך של רופא המשפחה. יש הקפדה רבה מאוד על מרשמי ריטלין, והרוקחים נוטים לסרב לכל בקשה שאיננה מובנת להם, כי הם מפחדים שמשרד הבריאות ינזוף בהם. לכן, את צריכה לדאוג שהרוקח יהיה "מכוסה" כאשר הוא ממלא את בקשתך החריגה. בהצלחה!

למעלה