ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור חי ישיר - 19.01.2025

• פותח הנושא Natyuh
  • פורסם בתאריך
N

Natyuh

Guest

ריאל מדריד נגד לאס פלמאס לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור חי, ריאל מדריד נגד לאס פאלמאס שידור ישיר, ריאל מדריד נגד לאס פלמס שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד לאס פלמאס שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: המחזור ה-20 בליגה הספרדית יימשך ביום ראשון עם חמישה משחקים כשבמוקד יעמוד משחקה של ריאל מדריד בבית מול לאס פלמאס. סלטה ובילבאו ייפגשו למשחק מוקדם בצהרי היום, כאשר ולנסיה תנעל אותו עם משחק ביתי קריטי נגד סוסיאדד.​

ריאל מדריד - לאס פלמאס​

אחרי ה-5:2 המשפיל מול ברצלונה בסופר קאפ הספרדי, ריאל מדריד הובכה גם בגביע כשאיבדה יתרון 0:2 מול סלטה ויגו. אלא שאנדריק הצעיר הוביל אותה ל-2:5 בהארכה עם צמד מרשים ועוד שער אדיר של פדה ואלוורדה. אנדריק עשוי לקבל קרדיט ואולי גם לפתוח במקום ויניסיוס המושעה מול היריבה החלשה, שמגיעה למשחק הזה אחרי שני הפסדים רצופים, אבל הפתיעה כבר את ברצלונה העונה. מודריץ' אולי לפעמים, לנגב את הדמעות זה מה שאני צריך כדי להרגיש שאכפת לי ממנו, להרגיש שמישהו רואה אותי. אבל פעמים אחרות, אולי לתת לי לבכות, לתת לדמעות לרדת בלי לנסות לעצור אותן, זה הדבר הכי אוהב שאתה יכול לעשות. זה בסדר שלא תמיד יש את התשובות, לא תמיד לדעת איך לתקן דברים. לפעמים, להיות שם זה מספיק. לפעמים, פשוט להיות נוכח עם הפגיעה, בלי לנסות לשנות אותו, זה הדבר המרפא מכולם. אז אם אני בוכה, לא אכפת לי שתעשה את שניהם. נגב את הדמעות שלי כשאתה יכול, ותן להן ליפול כשאתה לא יכול הפצוע ייעדר.​

למעלה