ריאל איראני

ריאל איראני

כמו שהדינר העירקי עלה בזמן המאורעות שהיו בעירק. אז יכול להיות שזה יקרה גם באירן כי ראיתי בחדשות שארה"ב מתחילה לפרוס כוחות מסביב לאירן אז יכול להיות שיהיה קצת אקשן ואז הריאל האיראני יעלה כמו הדינר העירקי. אז מה אתם אומרים זה הזמן לקנות ריאלים?

אני יודע

שאין לי הרבה ידע בתחום הזה אבל מה אתם אומרים אולי עלינו פה על משהו !?

aradavi

New member
לא נראה לי

קודם תנסה לרכוש את המטבע אחרי זה תנסה לראות מי יהיה מוכן לקנות אותו ממך כל הסיפור מאחורי הדינר העירקי מקורו מהיסטוריה של המארק הגרמני אחרי מלחמת העולם השניה המארק הגרמני היה מפוחת מול הדולר כעבור 15 שנה בשל הצמיחה המהירה בגרמניה המערבית דאז תוסף המארק מול הדולר והרבה אנשים ששמרו מתחת לבלטות מארקים מאחרי המלחמה הרויחו די הרבה כסף השוני גרמניה מדינה מערבית לא החליפה את השטרות שהונפקו אחרי המלחמה וגם הבנק המרכזי קיבל מארקים מאנשים לפני המחלמה בעירק המצב שונה , אף אחד לא מבטיח לך שבעוד X זמן לא יחלופו השטרות ואז מה תעשה ??????? על תשכח כי עירק מדינה ערבית ימצב שב בכלל לא ברור יתכן מאוד כי לאחר הבחרות הבאות בארה"ב בעוד 509 יום השניא החדש יחליט כי הצבא האמריקאי ייצא מבגדד ואז מה??????. בירות מספר 2 מה שלמדתי זה 1.פרייארים לא מתים רק מתחלפים 2. אם זה קל מדי אז משהו מסריח

KOBI121212

New member
אם יוחפלפו השטרות של הדינר יוחזר כספם של אלה

שיש להם דינר...יתנו זמן להחליף מהישן לחדש.

למעלה