מסכים עם ירון
החפרפרת הישראלית על כל הטענות נגדה הייתה תכנית טובה בסטנדרטים ישראלים וגם מעבר לזה. קהל הצופים היה קטן יחסית בגלל שתחום הריאליטי באותו זמן בארץ היה לא מוכר, והתודעה לז'אנר הייתה אפסית שכל מה שאנשים ראו באותה שנה זה העונה הראשונה של הישרדות שגם לה אני מניח לא היה רייטינג מדהים. הליהוק של איתי אנגל אולי היה שגוי, למרות שלדעתי האישית הוא עשה עבודה לא רעה בכלל. העובדה היא שכשערוץ 2 החזיר את החפרפרת לשידורים חוזרים בשעה המאוד הגיונית של 1:30 בלילה, היו מספר לא קטן של אנשים שלא ראו פעם ראשונה שנשארו ערים כדי לראות. אני בטוח שאם יס היו קונים את העונות האמריקאיות (לא ריאלי שהם ייקנו משהו אוסטרלי , כי כל הסדרות שהם הביאו הם סדרות אמריקאיות) הייתה להן הצלחה טובה מאוד ברצועת הריאליטי ביס ריל, וזה היה מעניין קהל רחב יותר מאשר הרווק'ה, והרבה יותר מקחי אותי, שכמו שירון ציין בכלל לא ראוי להיקרא ריאליטי מאחר ואף אחד מהמשתתפים לא בא בשביל המטרה של התכנית - למצוא לשרון אהבה, אלא בשביל תאוות הפרסום. פרוייקט ווי לדעתי הפקה הרבה יותר ראויה מקחי אותי - אמנם גם שם באו לחפש פרסום אבל לא במסווה של רומנטיקה ודייטים מפוברקים. אלא בהצהרה גלויה שזו המטרה של הפרוייקט, וככה כולם התייחסו לזה. נחזור לחפרפרת - אני ראיתי את העונה הישראלית יחד עם חבר ואני זוכר כמה זה ריגש אותנו לעקוב אחרי התגלגלות האירועים, ופרק הסיום וחשיפת החפרפרת פשוט השאיר אותנו פעורי פה בצורה שלא חזרה על עצמה מאז, בשום תכנית ריאליטי אחרת.