אני חושבת
שהוא יצא די בסדר. הוא התבגר- זה הכל, ואולי גם התחיל להבין את עולם הברנז'ה. הוא לא בדיוק אמר על עצמו שהוא רוסי מסריח, הוא אמר אולי אני רוסי מסריח אבל רוסי מוכשר"- אני מניחה שהוא אמר את זה בגלל שככה אנשים התייחסו אליו. תקרא את תגובה 13 לכתבה: 13. לאטומים מתגובות 2 5 ו-7 -כמה דברים: 1. תזכרו במה שאמרתם על מישנייה כשהופיע שנה שעברה ב"כוכב נולד" - "כל הרוסים מצביעים לו ולכן הוא עולה"- אתם בעצם אלה שהדגשתם את עובדת היותו רוסי 2. זכותו להגיב לכל אלה שקוראים לו "רוסי מסריח"- אם אתם שואלים מי אלה דפדפו לטוקבקים של שנה שעברה 3. מישנייה לא אמר דבר רע אחד על ז'קו-הוא דווקא אמר שזקו הוא מהטובים שם -יש לכם בעיות בהבנת הנקרא מישה לא השתנה, ככה הוא תמיד היה, לא מתבייש ואומר את האמת בפנים, נכון שזה לא בדיוק עוזר להצליח אבל אם לדבר או לסתום זאת בחירה שלו. גם לפני הגמר של כוכב נולד 3 היתה כתבה שבה הוא כביכול "זילזל" במויאל ושיבח את סקעת אבל זה מי שהוא- לטוב ולרע, אין לי שום כוונה לשפוט אותו. וזה שהוא יצא עצבני בכתבה אחת לא אומר שהוא תמיד ככה. לכל אחד יש נושאים שמוחקים לו את החיוך מהפנים. מישה רוב הזמן מחייך ונחמד. בכתבה חיפשו את הלכלוך והוא נסחף איתה. אם תפגוש אותו פנים אל פנים אתה תראה את מישה השמח, הצנוע, החייכן בעל האופי המקסים שכולם אהבו. יש שם תגובה שלי (מס'41), הרבה כתבו שהוא שחצן וכתבתי להם שיכול להיות. כי שחצן זה בן אדם שמשבח את עצמו ומה לעשות.. מישה מאמין בעצמו ובכשרון שלו והוא לא מפחד להגיד את זה. אם תפגוש אותו אני בטוחה שתזכה להכיר אדם צנוע ונחמד, הוא לא יתנהג בהתנשאות עם כתבים צריך לבוא בגישה שונה. אני בטוחה גם שהוא מרגיש מאוד פגוע, כ"כ הרבה ירידות היו על העונה השלישית ועל השלישיה של הגמר וזה בטח קשה לקבל את זה ולסתום- הוא רוצה לענות למזלזלים. ו.. נראה לי שזהו