רט-אויט

tululu10

New member
רט-אויט

אני בת 22,היום היתי אצל רופא עור ושאלתי אם יש איזשהי תרופה/משחה שיכולה לעזור לסימני מתיחות והוא הביא לי רט-אויט ואמר שזה ממש עוזר. קניתי את זה היום-ורשום שם שזה לטיפול בפצעי בגרות השאלה היא-הוא התבלבל? ואם לא,עד כמה זה יעיל ואחרי כמה זמן מרגישיפ תוצאות? תודה

דודי 2002

New member
הרופא לא התבלבל

אכן משתמשים עם רטאויט גם להבהרת כתמי עור וכדו` ולרוב המשחה יעילה לכך.

שניצללל

New member
מה הכוונה בכתמי עור?

אני משתמשת ברואקוטן עוד מעט מסיימת חודש 6, יש לי על הלחי כתמים אדומים כאלו שכביכול נראים כמו צלקות אך הרבה אנשים אומרים לי שזה יעבור עם הזמן... האם זה נכון? האם המשחה הנ"ל מיועדת לזה? והאם זה בסדר להמשיך לקחת רואקוטן ליותר מ6 חודשים? אפילו אולי ל7-8 חודשים? או להפסיק?

כתמי עור הינם אזורים של היפרפיגמנטציה

*כלומר אזורים של עור כהה על רקע חשיפה מוגברת לשמש, גיל, נטיה תורשתית ועוד. *המשחה בשמה הגנרי טרטינואין הינה דומה לרואקוטן ועל כן איננה מתאימה לנגעי הרואקוטן, אלה בד"כ עוברים עם הזמן.. *רואקוטן מפסיקים לאחר מקסימום 6 חודשים. הפסקה של כחודשיים ואז לפי החלטת רופא מטפל חידוש מתן התרופה...

שניצללל

New member
אוקיי תודה עזרת לי מאד

רק הקובץ שהוספת ורשמת שזה תמונות של כתמי עור, לא היו תמונות ואם אתה יודע איפה אני אוכל לראות תמונות של כתמי עור אשמח מאד, ואם אכן הם עוברים עם הזמן כמו שאתה אומר זה ירגיע אותי עוד יותר...

שניצללל

New member
תודה רבה

כנראה התבלבלתי במושגים כי זה לא מה שיש לי, רק האדמומיות על הלחיים מהכדורים, וכמו שנאמר לי זה יעבור עם הזמן... אני מקווה:) תודה!

למעלה