רטרו.......

shelycat

New member
רטרו.......

O.K הנה שאלה קצת לא קשורה אבל היא לא תרתיע חובבות נוסטלגיה שכמונו: רטרו...... ליתר דיוק מה אסור שיכנס/יחזור בטרנדים של הרטרו? למשל לדעתי רטרו קטלני שאסור שיקרה הוא חזרתם של כריות הכתפיים.

danonit

New member
מפגעי שנות ה-80

התסרוקות המזיועות (מצד אחד פן א-לה קריסטל משושלת, מצד שני בלגאן א-לה סינדי לאופר או קופצני כמו של זה ממודרן טוקינג) החגורות הענקיות מפלסטיק בצבעים והעגילים התואמים כן, כריות בכתפיים ג´ינסים דהווים ...

uti

New member
ג´ינסים בצבעים זוהרים (ורוד, צהוב..

וירוק זוהר... תספורות אלי אוחנה לשעבר לבנים - אסור אסור שיחזור

רחלילי

New member
שמלות עלק "כפריות" עם חגורות רחבות

זה היה ב-84 כזה שמלות כפריות עם כלפיות שמתחת היו שמים חולצה קצרה. לשמלה לא היה מתניים. הקו של המותן היה איפה שהוא לא ברור ומתחת אליו היה כיווצים. זה היה מבד כותנה עבה ומקומט בצבע יחיד (לבן/אדום/צהוב/תכלת). על השמלה היו שמים את החגורות העבות באלכסון, ומציאים כלפי מעלה את החלק התחתון של השמלה כאילו מין זרוקי שכזה. זה היה הכי דוחה והכי לא נשי והכי מגעיל שיש. לשמחתי עוד הייתי יחסית ילדה אז ולא נגעתי בזבל הזה.

אתי@

New member
אסור שיחזור

חולצות עטלף
שלייקס עם ברמודה
תספורת קרה עם קוצים מקדימה
מוקסינים

אסור שיחזור

1. גרביים מניילון בכל הצבעים. 2. פוני עם בלון נפוח מלמעלה, אומנם קשה לי לתאר את זה אבל יש לי תמונות מכיתה ו´ ז´ שבא לי לבעוט לעצמי בראש שיצאתי ככה מהבית. 3. מכנסי אירובי מניילון מבריק שהיינו יוצאים איתם. 4. לא קשור לבגדים אבל דיבור חדיש!!!!

Hadar p

New member
אסור....../images/Emo18.gifשיחזור לאופנה../images/Emo31.gif

נעלי עקב מלק (בעיקר אדומות)
חגורות רחבות צבעוניות עם אבזמים כאלו....
חצאיות בלון (לא הבנתי גם קודם אותן)
קוקו בלוף....
איפור סמנטה פוקס ובכלל סמנטה פוקס על כל מלתחותיה.....(שרשראות, חולצות רשת וכאלו..)

poogi27

New member
שנות השמונים שולטות חזק!

למה? אולי כי גדלנו בשנים האלו ובאמת הכל היה כזה נורא? זה פשוט הזכרון שלנו ! לי למשל יש נוסטלגיה חזקה לתקופה שלא חייתי בה בכלל סוף שנות השישים תחילת שבעים , הייתי נותנת הכל כדי להיות בת 20 ולגור בסאן פרנסיסקו.

אסור שיחזור......../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

תסרוקת שושנה עם פן לפוני...
חותלות על ג´ינס...
חולצות שמגיעות עד הברכיים לשמנות(כאילו להסתיר את השומנים..ויש את הזוועה הזאת עד היום)
תסרוקת אלי אוחנה לגברים...ולנשים(ראיתי גם נשים עם תסרוקת כזאת)
משקפי שמש מראה כמו של פאנקיסטים (היו כמה "מוכשרים" שחשבו שזה מתאים לא רק לפורים)...

che55

New member
אסור שיחזור

** לגזור את הסוף של הג´ינס ולהוציא פרנזים. ** סוודר על חולצת כפתורים ולקפל את השרוול על הסוודר. ** סרטים על הראש כמו מגן זיעה אבל בצבעים מזעזעים. ** חולצות טיפות. ** ג´ינסים עם אקונומיקה - כאילו משופשפים. ** חולצות כפתורים ועלים בולרו. ** עניבות בשני חוטי עור ובקצה אסזם של סוס ממתכת. ** על השפיצים של החולציות להוסיף ברזלים ופאייטים. ** ג´ינסים עם המון ריצ´רצ´ים. ** מעיל דובון שמורידים לו את השרוולים ונשאר כמו חגורת הצלה (שכפץ)

למעלה