רטלין

טלי ע

New member
רטלין

הייתי רוצה לדעת על ההשלכותשל הרטלין 20 mr מאחר וקראתי דברים נוראים עליו בפעם המיליון למרות שהוא באמת עוזה שאלה: האם הוא ממכר? והאם ידוע על התאבדויות בקרב ילדים אלה? תודה

דליה.ד

New member
שלום טלי וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ראשית ארגיע אותך ואספר לך ששתי בנותי מטופלות בריטלין sr מזה 6 שנים (!), האחת ססיימה את הבגרויות בממוצע 92.3, היא משרתת בצבא והיא ילדה שמחה, עולה כפורחת, אינה מכורה לשום דבר (מלבד לחבר שלה...
), גם לא לריטלין. הבת השניה סיימה את השנה שעברה עם שתי תעודות הצטיינות על חריצות בלימודים ועל הישיגים לימודיים, היא מדריכה בתנועת הנוער, חברת מועצת תלמידים וניגשת השבוע כבר לבגרות ראשונה. אל תזיני עצמך בשמועות לא מבוססות. הריטלין היא תרופה הידועה לרפואה כבר מעל 100 שנה והיא אחת התרופות הנחקרות ביותר מזה 60 שנה! בכל המחקרים עלה כי הטיפול התרופתי בריטלין הוכיח עצמו כטוב ביותר לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. וכי ילדים שלא טופלו בתרופה הם אלו שהתמכרו לסמים, אלכוהול, עבריינות נוער והתנהגות אנטי סוציאלית. הריטלין היא תרופה בטוחה עם מעט תופעות לוואי (שאו שלא מופיעות או שחולפות תוך מספר ימים עד מספר שבועות) והיא יוצאת מהגוף עם השתן. אין לה אפקט מצטבר והיא אינה ממכרת. בימי חיי טרם ראיתי ילד שנכנס ל"קריז" כי לא נתנו לו ריטלין (ןואנחנו מבצעים הפסקות ריטלין בשבתות ובחופשות). כדי שתדעי טוב יותר ותוכלי להתמודד עם הפחדים הלגיטימיים אני מצרפת לך קישורים לקריאה ואקנח בשאלה: באם, חלילה, לילדך היתה סוכרת, האם היית מהססת לתת לו איסולין? (כזכור, אינסולין הוא הורמון וגם לו תופעות לוואי, נכון זו תרופה מצילת חיים, אך כך גם הריטלין מציל את חיי ילדי ומבטיח להם עתיד!).

טלי ע

New member
תודה דליה

תודה על החיזוק ועל המאמרים זה באמת עושה את שלו. יישר כח בעזרה שלך ושל זיוה לאחרים תודה טלי

שרה16

New member
אנחנו 7 שנים...

שנתיים 10 מ"ג,4 שנים SR ועכשיו חזרה ל-10 מ"ג (X2 ביום). חגורה כחולה בקראטה,גיטרה קלאסית,כיתת מחוננים. עכשיו הזכרים משחקים מונופול ,כאשר התנאי ,שכולם מדברים רק אנגלית...(מסכן האבא). והנקבות (יעני אני),נחות אחרי הכנת הארוחה ושטיפת הכלים... מהצצה לעברם לא ראיתי שום תופעות של קריז או מצוקה מכל סוג... הסירי דאגה מליבך, מציעה לך לקרוא כמה שיותר ממאמרי הפורום.

למעלה