רטלין היום השני

נאוה ש

New member
רטלין היום השני

שלום, אתמול התחלנו לקחת רטלין התחלנו עם חצי כדור (אמרו לנו לתת 5 ימים חצי כדור ואז לעלות לכדור שלום) בנתיים אין שום השפעה. לא לטובה ולא לרעה. יש למשהו נסיון כזה? האם זה כנראה בגלל המינון? האם יש ילדים שרטלין לא משפיע עליהם?

b a r b a i m a

New member
הי נאוה. בן כמה הילד וכמה הוא שוקל

לעיתים קרובות יש קשר בין המינון למשקל. וחוץ מזה-תני לזה צ'אנס - כשתעלו למינון של כדור שלם תרגישו בהבדל

נאוה ש

New member
תודה.

הילד בן 5 והוא שוקל 19 קילו. נקווה לטוב. האם יש ילדים שהרטלין לא משפיע עליהם בכלל?

b a r b a i m a

New member
לא יודעת לגבי אם יש ילדים שהריטלין

לא משפיע עליהם כלל, אבל לדעתי אולי המינון פשוט נמוך. אתם אמורים לעלות לכדור שלם עוד כמה ימים. תני לזה צ'אנס ואם אחרי שבוע לא תראי שינוי שוחחי עם הרופא.

חצי כדור, אולי מינון נמוך מאוד עבור

הילד, אולי לא משפיע... אם גם לאחר יום נוסף אין שום שינוי, ניתן להתקשר לרופא ולשאול אם להעלות את המינון כבר ולא להמתין ימים נוספים. אם גם לאחר עליה לכדור שלם לא יהיה שינוי לטובה, אפשר יהיה להעלות השערות הלאה

estee

New member
מסתבר שיש ילדים

שהריטלין לא אפקטיבי עבורם, בת של חברה בעבודה אובחנה כADHD . במבחן הטובה, לא היה שום שיפור ושום הבדל בין חלקי המבדק השונים. נאמר לה שיש אנשים שלא מושפעים...היא פנתה לד"ר מירי כץ, שם קיבלה המלצה לאיזה טיפות. הכל עדיין תחת מחקר(כך הבנתי) ובינתיים אומרים שזה עושה פלאים...אני אחכה עד שיוכח שאכן כך.

המחקר כבר הסתיים ויש תוצאות

מדובר על תרופה "סינית" ללא תופעות לואי שמדיטף מתאימים לכל אחד. היו בעבר הרבה כתבות בנושא. דניאל

zivadina

New member
נשמח לקבל קישור למידע

אני מסופקת אם המחקר הסתיים, היות שבדיקת יעילות צריכה להיות לאורך זמן, ולא רק חצי שנה.

חשוב מאוד להיות מסופקת ../images/Emo3.gif

המחקר עדין לא פורסם אך עפ"י ד"ר מירי כץ יש מסקנות ותוצאות חיוביות בחלק מהנבדקים. דניאל

estee

New member
הענין נבדק במרפאת הקשב של ד"ר מירי

עדיין אין נתונים סטטיסטיים, שיעובדו רק בסוף חודש אוגוסט, לאחר שיתקבלו הנתונים מכל הנבדקים. נכון לעכשיו ההתרשמות חיובית בחלק מן הנבדקים.

zivadina

New member
כ-15% מן ה-ADHD לא מושפעים מריטלין

אבל את זה ניתן לגלות בבדיקת TOVA או בניסוי מעשי. הריטלין כל כך מועיל, שלא הייתי מוותרת עליו רק על סמך מספר ימים לא מוצלחים. כדאי לסמוך על הרופא וללכת לפי ההוראות שלו. בהתחלה נותנים מינון נמוך, כדי לראות איך הגוף מגיב לחומר. אחר כך מעלים למינון שאמור להשפיע (בדרך כלל לפי משקל הגוף). אחר כך עושים שינויים קטנים כדי למצוא את המינון הכי מועיל, במידה שהמינון הסטנדרטי לא הועיל מספיק. סבלנות!

למעלה