רטיבות בנעליים

shmueles

New member
רטיבות בנעליים

ככה, חורף ראשון על אופנוע, המון חורפים על קטנוע... נוסע בכביש כשעל הכביש שכבה דקה של גשם, האמת נקרע מצחוק כי פשוט אני משפריץ על עצמי עם האופנוע בדיוק על הרגליות מה שאומר שהמגפי CATERPILLAR ספוגות מים. בד"כ כשהגשם מגיע מלמעלה אז פה ושם נרטב קצת אבל כשאני(האופנוע) פשוט משפריץ ישירות על הנעליים קצת קשה להמנע מלהיות ספוג אנושי. אז מה כל רוכבים האופנועים עושים קונים מגפיים מיוחדות לרכיבה? ערדליים?

מפתחSoul

New member
חשבתי על זה, משמע

2 זוגות? אחד לקיץ אחד לחורף?
די כבר עם כל ההוצאות האלה!!! ערדליים, מוכרים אותם בנפרד מחלפ"ס? מה התמחור של הקקי הזה? ואיך זה נראה? ככה?
סתם. אני פשוט רואה כל מני בגוגל ותוהה מה מהם רלוונטי לרכיבה. איך זה מתלבש?

NEO83

New member
מגפיים

זוג אחד לחורף וזוג אחד לקיץ, זה הפתרון האולטמטיבי. אם מבקשים לחסוך אפשר לקנות זוג מגפיים לקיץ ולקנות ערדליים לחורף כדי לשים מעליהם. אישית אני מוצא את הערדליים שנמכרים ברוב המקומות בארץ כלא נוחים, אולי כי עבדתי איתם ברציפות ולא כדי להגיע מנק' A לB. לכן יש עוד סוג ערדליים שנמכרים בארץ, אבל כמובן כמו רוב הדברים בארץ הם נמכרים ביוקר, אבל גם לזה יש פתרון, דוד ebay
http://bbbcycling.com/bike-wear/shoecovers/ נועדו לאופניים, אפשר גם לרכב איתם

shmueles

New member
כסף כסף כסף

זו הבעיה הראשית... הכל עולה כל כך הרבה..

iec

New member
תימניה
אם את רוצה להשאר יבשה בזול תקני

i10

idoga

New member
לי יש ערדליים של ברוש

הנה 2 הרופי שלי - ביומיום (מרחב תל אביב-בר אילן-פתח תקווה, לא יותר מ- 10-15 ק"מ ביום סטנדרטי) אני לא רוכב עם מגפי רכיבה אלא עם Bluntstone\Redback ובקיץ גם עם סניקרס/Vans/מה שיוצא. כשאני יוצא לרכיבות ארוכות או לשטח אני שם מגף רכיבה (קיצי). בחורף אני מוסיף מעל הנ"ל ערדליים שקניתי בברוש לפני כמה שנים. עד עכשיו לא אכזבו אותי. זה אמנם מכוער, אבל אפשר לנעול ולהוריד אותם במהירות ולשים בארגז או לתלות לייבוש איפשהו. באופן כללי הייתי אומר שהלוק האופנועני נפגם קצת בחורף והופך ללוק של שליח. מצד שני, I don't give a rat`s ass. במשרד אני מחזיק זוג גרביים נוסף למקרה הצורך - המקרים בהם אני מתעצל לשים את הערדליים כי "זאת נסיעה קצרה ואני עם מגף מעור, אין מצב שאני נרטב". אז זהו, שיש מצב.
עוד הערה אחת - אין לי מגף חורפי ואני גם לא מתכנן על אחד כזה, כי כשרטוב אני מצמצם את נסיעות הפאן למינימום ונוסע כמעט אך ורק לצרכי תחבורה; ואין לי נסיעות תחבורה שמאפשרות/מצדיקות לקחת מגף (קיצי או חורפי). אמנם קצת מבאס לרדת לשטח ביום יבש עם מגף קיצי ולהיזכר שהאדמה מתייבשת באיחור של כמה ימים, אבל לא דרמה.

shmueles

New member
מחזיקים עם ההילוכים?

איך הערדליים? לא נקרעים? יש למישהו נסיון עם עוד סוגים של ערדלים? אני מעדיף להשקיע קצת יותר כדי שלא ייקרעו לי באמצע נסיעה

Dresdner

New member
אני כנראה תמיד נופל על ערדליים חרא

כי אני יוצא לטיול עם זוג חדש וחוזר אחרי 3000-4000 ק"מ בלי הערדליים כי הם נקרעו ונזרקו בדרך. ניסיתי 3 חברות עד עכשיו עד שנמאס לי וקניתי מגפי רכיבה ספורטיביים של HELD נגד גשם, עד עכשיו רכבתי איתם רק שהיה חם והם לא גרמו להזעה מוגברת עכשיו רק נשאר לבדוק איך הם בגשם

idoga

New member
בינתיים מחזיקים יפה, כבר 4 שנים לערך

מתוכן רק שנתיים עם הילוכים. מצד שני, אני לא רוכב איתם הרבה כי הנסיעות שלי לא ארוכות וכי אין הרבה ימים גשומים.

shmueles

New member
תודה

עוד לא החלטתי אם ערדלים או לקנות מגף ייעודי אבל בכל מקרה תודה

gray

New member
קניתי שני זוגות מגפיים

יצא 150$ לשנייהם, זוג מגפי שטח וזוג מגפי חורף ספורטיביים. רכבתי עם מגפי החורף פעם אחת, אחרי מגפי השטח הם הרגישו חסרי הגנה. מגפי הכביש נמכרו (לחבר פורום אפילו עוד לא סגרנו את החשבון עליהם 4 שנים אחרי :) ). היום אני רוכב עם מגפי השטח בלבד, זוג גרביים וזוג נעליים בארגז, מגיע למשרד מוריד מגפי שטח וגרביים, ביגוד רכיבה רטוב (כן, אני לובש בגדי יום יום מתחת להכל) ולובש גרביים ונעליים.

eldad-g

New member
אלפינסטאר WEB יגנו עליך בצורה מושלמת מרטיבות

ואני מאמין שגם מתאונות אם כי את זה לא בחנתי תוכל להשאיר אותם על הרגל גם במשרד ובהמשך יום העבודה בהצלחה אלדד

adudi126

New member
ולי יש פשוט משחת נעליים

אם יש לך מגפיים תיגש לסנדלריה טובה ויש משחות נעליים דוחות מים (עשויות משומן אחוז גבוהה הם פחות צובעות את הנעל אבל משאירות על הנעל שכבה בילתי חדירה למים אני משתמש בזה על נעליים רגילות עם תפרים וטיפה אחת לא חודרת

שים על הנעל סטייק

עובד יופי יופי נגד הגשם. כלבים שרודפים אחריך באטרף זו כבר בעיה אחרת.

למעלה