רטט מהו

Curious

New member
רטט מהו ../images/Emo189.gif

נסו בבקשה להגדיר מהו רטט... בהקשר של רטט הגוף בעודנו חיים, רטט הגוף לאחר המוות. תודה

רטט - תנועה - אנרגיה

אני מבינה את הרטט כמו שפה של תנועה, שמתנהלת בשני מישורים - אחד, מה שאתה מנסה להגיד, באופן שונה מהשפה המדוברת, המילולית, יותר כמו שפה של בעלי חיים... שפה בפרצוף, בתחושה, בצבע... והשני הוא, עם מי אתה רוצה לדבר, בהקשר של בעלי רטט דומה מקשיבים אחד לשני. להבנתי, למה שמת אין רטט. רטט מאפיין את אלה שיש בהם אנרגיה, חיות. אני חושבת שכשאדם מת, הרטט שלו ממשיך להתקיים אבל בנפש, בנפרד מהגוף.. מה אתם אומרים?

Curious

New member
תשובה מעניינת עומר ../images/Emo13.gif

אני פוגשת את המונח בעיקר בהקשר של תקשור ועידן חדש... למיטב הבנתי, כולנו משדרים אנרגיות בתדרים ורטטים שונים. גם חומרים דוממים הנם בעלי אנרגיות, הילות ורטטים. ישנם רטטים גבוהים ונמוכים, תדירים יותר ותדירים פחות. גורמים אלו קובעים לעניין יכולות על חושיות, המערבות מעברים של אנרגיות. עם זאת, מעניין אותי להבין יותר את טיב המונח ולהעמיק בו. אשמח אם תעזרו לי ותוסיפו קצת סדר להבנות שלי. תודה!

דגנית

New member
עומר, אני תוהה לגבי הרטט

של אדם שמת כי כאשר הגוף מת הוא משנה תדר, רטט, חיות כי העוף הטורף שעף לו בשמיים מרגיש היטב את הרטט של הגוף המת של הטרף הממתין לו בשדה הפתוח. אני תוהה.. האם אנחנו לא משנים רטט קשה לי להאמין שיש משהו שאין לו רטט יש פשוט תדר אחר של רטט האנרגיה היא פשוט שונה מי אמר שרק לחי יש אנרגיה? הרי לאבנים יש אנרגיות מדהימות לחפצים יש אנרגיות כאשר מקבלים חפץ כלשהו אפשר להרגיש את האנרגיה שהוא ספג מהסביבה, מאחרים.. האם הוא טעון בטוב ואור או לא. כך, לדעתי.. גם המוות הוא פשוט שינויי של אנרגיה מחיי ללא חיי

שימי ../images/Emo23.gif

קודם כל, להבנתי - אבנים זה חי. אדמה זה חי, צמחים זה חי. כל מה שאורגאני הוא מבחינתי חי. ושנית, לפי דעתי עופות דורסים עוברים בשדה, שהוא להזכירך, כולו ריקמה חיה, ונמשכים למה שהוא כבר לא חי יותר, ככה מובדל המת שמזהה הדורס מהשמיים. זו דעתי...

דגנית

New member
יש בזה משהו.. ../images/Emo24.gif

תודה על החידוד.. רגע. אז בעצם מה זה מת? משהו שאין בו נשמה? שאין בו רוח? כלומר רק בעלי חיים ובני אדם יכולים למות? ומה קורה כאשר עץ מת?

יקירתי..

לעץ יש נשמה. גם לאבן. ולהבנתי, דבר מת זה דבר שהרטט, או הנשמה, עזבו אותו...

Curious

New member
אבל...אז את סותרת את עצמך..

הרי שאמרת שאת מאמינה שבכל דבר אורגני ישנו רטט.... הלא כן?

אין פה סתירה

העולם הוא אשליה אפשר לשחק איתו איך שרוצים הכל קיים ויש מאין ואין יש כמו שיש אבן שיש לה רטט מסוים כשזורקים יש כוח משיכה נכון ? אז כך לעץ כשהוא מת יש לו עדין רטט מסוים אבל אין לו תפקיד יותר או אין לו את המהות הפנימית שלו העולם הוא אשליה אתה יכול לבחור בכול רגע נתון איך לראות ולהתקים בו זה הכל בך . ואתה תהיה אשר אתה

בכל דבר אורגני...

כל זמן שהוא חי
יש פה שאלה חזקה מאוד, שלא חשבתי עליה עד היום - אני מאמינה בתחושת וודאות שכולנו היינו פעם אבנים. מתי אבן מתה? אולי זה לא יפה שאני לא יודעת... אולי אבנים מתות, ואף אחד לא יודע... לא חשבתי על זה... מבטיחה לחשוב
תודה על ההארה!!!

Curious

New member
תחשבי על זה תוך כדי...../images/Emo9.gif

שאת לוקחת אותך אל תוך המחשבות את אבן הטורכיז... היא חיה גם לאחר שהיא מתה ומשמשת אותן היטב גם לאחר מותה....האם היא באמת מתה ומפסיקה לשדר אנרגיות? אכן השאלה הגדולה היא שאלה מאוד חזקה ותשובות רבות ניתנו לה...

דגנית

New member
אני חושבת שזה פשוט

לכל דבר יש אנרגיה מעצם זה שהוא קיים מעצם זה שהוא חלק מהבריאה אפילו 'לחור השחור' יש אנרגיה.. שואבת.. מושכת.. מכלה..

למעלה