רטוב לי

רטוב לי

הייתי בים, תל אביב היתה בהירה וחמימה, אבל האופק היה מעונן.
חזרתי הביתה "לפני שיתפוס אותי הגשם"...

http://youtu.be/9pAV593TSR4

(ויש גם כמעט תאונה, כי איך אפשר בלי)

מצלמה: ContourROAM
קטנוע: CBR860ZLX

מי שמעיר לי על הנורה של הטיפול חוטף צ'אפחה. יש לי מספיק שמן.

סבבה

פעם הבאה אני ארים גלגל לייד ניידת משטרה ואתן לה לרדוף אחרי בתוך כפר קאסם.

אגב, החתימה שלך היא המוטו שלי.

תימני וקטנוען - שני מיעוטים נרדפים

Rיקושט

New member
אחלה מצלמה, באסה להתפס בגשם ו...

לדעתי מה שהיה שם עם הרנו מגאן ב 1:55+ הוא חלק מההתנהגות הלא נעימה שנהגים חווים מרוכבים רבים.

על פניו הנהג היה בסדר, הוא אותת מספיק זמן לפני, הוא יצא לעקיפה והשלים מעבר נתיב כמעט מלא לגמרי כאשר כנראה פתאום קלט אותך מגיע מאחוריו במהירות והתרחק ימינה.

בסיטואציה הזאת א-ת-ה הפתעת אותו והתעקשת שהוא לא יסיים את מעבר הנתיב שלו וגם עוד טרחת להביע את מורת רוחך שהחוצפן הזה מעיז להכנס לך לנתיב הנסיעה.

dori78

New member

יכול להיות שאני לא רואה טוב או שאני לא מבינה מה אני רואה, אבל בהנחה שאני רואה נכון:
למה לעזאזל אנשים נוסעים על 116-119 קמ"ש בגשם ראשון בתוך תנועה ערה?!
סביר להניח שהנהג האומלל ממש נבהל מהדבר הזה שהגיע פתאום...
מה שכן, לא ברור למה הוא צריך לקרוא עיתון תוך כדי נהיגה.

הנהג האומלל נבהל כי הוא היה מרוכז בלקרוא

אני לא מכחיש את ההתפרעות שלי, דו"ג זה בין היתר גם בשביל הריגוש, גשם או לא.
מוזר שההתמקדות שלך ב"מהירות" בה נסעתי, בזמן שעדיף לדו"ג להיות מהיר מהתנועה במקום משולב בה. אז אני אתקן אותך:
"לא ברור לי למה אנשים נוסעים על xxx קמ"ש"
"למה לעזאזל הוא צריך לקרוא עיתון תוכדי נהיגה!"

רוצים אותך איתנו יאחביבי

בכל פעם שאני עולה על הדו"ג,אני מזכיר לעצמי שאני יכול "לרדת" ממנו מרוסק איברים במקרה הטוב.רוכב על הקטנוע כמו שאני נוהג ברכב.רק עם משנה זהירות.התפרעות קטנה (כן קורא עיתון לא קורא עיתון) וההוא מהפחית יוצא בשלום ואתה (חלילה וחס)...אוי אוי אוי
קורס פה קורס שם...זהירות ושוב זהירות.הקורס הטוב ביותר הוא להכניס לראש שמדובר בכלי מסוכן.כששכבתי עם אבן בכליה והורידו אותי לצילום,הספיקו לי הצעקות של רוכב הקטנוע שזה עתה הגיע למיון.זה היה נורא....
אני רואה את השליחים בעירינו רוכבים על הקצה.תאמין לי,אני מפחד מהם הרבה יותר מנהגי הפחיות.הם נותנים בגז ומגיחים משומקום על כלי חשוף שבכל רגע הם יכולים להיות מושבתים במקרה הטוב לזמן רב.מנסיון של שבוע בית חולים עם אבן בכליה,זה רחוק מלהיות נעים.

הנסיך.

New member
יהיה לך מאוד קשה להמשיך להתרגש

אם איזה נהג עם פחות תשומת לב ימרח אותך על הכביש...

הנהג באמת אומלל - לא כי הוא קרא עיתון, אלא כי איזה ילד על קטנוע חושב שיהיה מגניב להתנהג לא לענין ולהדחף לו לנתיב,
אני מבין את הצורך שלך להתרגש, אבל כביש עמוס הוא לא המקום להתרגש בו, גם ככה ירד גשם, גם ככה הכביש עמוס, אז בשביל מה?

dori78

New member
אין ספק שהנהגים עסוקים מאוד ולא בנהיגה

אני רק אומרת, שאם לא היית מתעקש להפריע לו בנסיעה פרועה, בכלל לא היית רואה במה הוא עסוק.
סה"כ לפי מה שרואים בסרטון שלך הוא היה בסדר גמור בכל מה שנוגע למעבר נתיב.
מה שמביא אותי למחשבה, שאולי אני מבינה למה ההערות שלך לא מתקבלות בנועם אצל הנהגים.

ריגוש זה יופי - כשהכביש מאפשר את זה וכשאתה מסכן רק את עצמך.
למשל בשעות שלפנות בוקר או בשישבת במקומות מסוימים.
לא בתוך תנועה ערה ובטח שלא בגשם ראשון, שגם ככה מסוכן.

יש הבדל גדול בין לנסוע מהר יותר מהתנועה מטעמי בטיחות ושליטה במצב לבין השתוללות מיותרת.

הוא חוצפן לא בגלל הכניסה לנתיב

אלא בגלל שהוא ממוקד בדף שהיה לו שם, זה מה שעצבן אותי.

Mr. Pooh

New member
הוא חוצפן? תחנך אותו!

תתנגש בו! תראה לו מזה, הוא בטוח ילמד את הלקח.

NOT

Rיקושט

New member
אבל ההתנהגות הקלוקלת שלך התחילה

עוד לפני שראית שהוא עם דף על ההגה... על זה אני מדבר.

למעלה