רטוב ומחכה.

• פותח הנושא dr
  • פורסם בתאריך

dr

New member
רטוב ומחכה.

למלכת האש כבר מתגעגע לא יכול לדבר עכשיו אבל כבר מחכה ללילה.

sex4you

New member
למה לחכות ללילה ?

מה יותר טוב מסקס עכשיו ? אני מדמיין לי את המלכה עכשיו אצלי במשרד , אני נועל את הדלת , לא מרגיש לא בסדר עם זה מאחר וחלק מהאנשים הלכו לאכול . בדיוק מדהים למחשבות ראשי, המלכה נכנסת אל מתחת לשולחן ולוחצץ בשתי ידיה על האבר שעומד לקרוע את המכנסיים. הרגשת זמן אבוד אופפת אותי ופתאום אני מביט למטה ורואה את הזין שלי עמוק בתוך הפה שלה , פתאום ההרגשה הזו, כולי רועד , זה לא יאמן מה שהיא עושה לי . פסיעות צעדים נשמעים אל מחוץ למשרד ולנו זה לא מזיז , היא ממשיכה , היא עושה את זה טוב . אני מרגיש את הלשון שלה נעה בתנועות סיבוביות , אני רוצה לגעת בה אך כולי רועד , אני לא יכול לזוז . עניי מביטות אל עבר הדלת , אני מדמיין לעצמי את הפקידה של המנכ´ל נכנסת , דוחפת את השולחן בתשוקה ומתחילה להפשיט את מלכת האש . הזין שלי עומד לפני פיצוץ כשאני רואה את החזה של המלכה , גם הפקידה של המנכ´ל מתפשטת ומכניסה את הראש שלה אל עבר המלכה . אני יושב על הכיסא מלכת האש מוצצת לי ויושבת על הראש של פקידת המנכ´ל אשר שוכבת על הגב , ומוצצת למלכת האש . זה הרגע שאני מחליט להוציא את הזין שלי מהפה של המלכה ולהתוות לו את הדרך אל תוך החור השורף שלה . מפנה את השולחן בחוסר סבלנות , מושך את המלכה אלי בעמידה על ארבע , באופן טבעי לחלוטין , המלכה נמצאת בתוך הכוס של הפקידה ואני מכוון את הזין שלי לתוך הכוס שלה . בתנועות איטיות , קדימה ואחורה , קדימה ואחורה אני מתחיל . רוצה להשחיל גם לפקידה , רוצה למצוץ להן עד שהן יתעלפו מרוב אושר , לא נראה לי שהן מתייחסות אלי . הן עכשיו נהנות זו מזו , ואני רק תוסף. אני מתחיל להניע את עכוזי במהירות , אני שומע את המלכה נאנחת בהתאם לתנועות שלי וזה גורם לי להגיע אל ההרגשה הנכספת, אך לא לפני שהיא תגמור . אני מרגיש שאני נקרע לגזרים , מסיט את גופי קדימה אל עבר הצואר של המלכה , אוחז בכתפיה ומושך חזק את כל גופה אל עבר הזין שלי , בתנועות חזקות אני מחליט שכך תהיה הגמירה הראשונה שלי איתן. אנחות הגמירה של המלכה גורמות לי להגיע אל היעד יותר מהר ואני מאושר , כן היא גמרה. אנחנו סוגרים על כך שבסיום העבודה נפגשים אצלי בדירה, מתלבשים במהרה ונפרדים עם עניים פעורות כהוזים שזה הרגע ראו את אל הסקס .... מלכה , אצלי או אצלך ?

למעלה